Πήρε Νικολάου ο Παπαματθαιάκης, θέλει και Γιουκαρή

11/07/2022 - 21:13 Τελευταία τροποποίηση στις 11/07/2022 - 21:18

Την απόκτηση του Οδυσσέα Νικολάου ανακοίνωσε ο Αλμυρός, νυν ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος αποχώρησε πριν τα Χριστούγεννα από τον Αιολικό.

Ωστόσο ο έμπειρος -πρώην πλέον- μέσος των Μυτιληνιών δεν είναι ο μόνος που έχει βάλει στο μάτι ο Ηρακλειώτης τεχνικός, ο οποιος φαίνεται ότι αρέσκεται να κάνει… ψώνια από πρώην ομάδες του. Εξάλλου λίγες μόνο εβδομάδες μετά την αποχώρηση του από τη Μυτιλήνη, είχε επιχειρήσει να «κλέψει» τον γυμναστή του Αιολικού Κομνηνό Μπατζάκα, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο στόχαστρο του Αλμυρού έχει μπει, σύμφωνα με πληροφοριες του «SL» και ο Ραφαήλ Γιουκαρής, μόνο που στη δίκη του περίπτωση τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Κι αυτό γιατί ο Νικολάου μπορεί να μην τα βρήκε με τους Μυτιληνιούς και να προτίμησε να μετακομίσει στην Κρήτη, όμως ο Γιουκαρής δεσμεύεται με τον Αιολικό έως το καλοκαίρι του 2024. Και παρά το ότι είχε τιμωρηθεί λόγω πειθαρχικού παραπτώματος μεσούσης της σεζόν, ο Αιολικός συνεχίζει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Κάτι που σημαίνει, πως θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεση του για να προκύψει μια τέτοια μεταγραφή.

Μένει να φανεί πόσο πολύ θέλει τον Γιουκαρή ο πρώην προπονητής του και αν ο Αλμυρός θα κάνει τελικά κίνηση για να τον αποκτήσει με όσα αυτό συνεπάγεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey