Σημαντική επένδυση σε Κανελλόπουλο!

13/07/2022 - 19:07 Τελευταία τροποποίηση στις 13/07/2022 - 19:14

Έναν νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον οποίο μάλιστα είχε βάλει στο στόχαστρο εδώ και μήνες, απέκτησε ο Αιολικός. Ο λόγος για τον 19χρονο Νίκο Κανελλόπουλο, που αγωνίστηκε πέρυσι ως αντίπαλος των Μυτιληνιών στον 6ο Όμιλο, φορώντας τη φανέλα του ΑΟ Καραβά.

Μάλιστα, ο ελπιδοφόρος δεξιός μπακ είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στις δύο αυτές συναντήσεις, έχοντας συνολικά μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας, μετρώντας 14 συμμετοχές με την πρώην ομάδα του.

Ο Κανελλόπουλος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ΑΕΚ, αγωνιζόμενος στην Κ19 της Ένωσης και στην πρώτη του παρουσία στη Γ' Εθνική κατόρθωσε να τραβήξει τα βλέμματα. Ο Θοδωρής Γιακαλής μάλιστα είχε βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του εδώ και καιρό, με τη διοίκηση του Αιολικού να φέρνει εις πέρας τη συμφωνία και τον νεαρό ποδοσφαιριστή να αποτελεί πλέον και επίσημα παίκτη των «κυανόλευκων».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Κανελλόπουλου.

Ο 19χρονος (γενν. 10/1/2003) δεξιός ακραίος αμυντικός αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στον ΑΟ Καραβά, πραγματοποιώντας 14 συμμετοχές σε Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας, παίζοντας δύο φορές ως αντίπαλος της ομάδας μας. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, έχοντας συμμετοχές στην Κ19 της Ένωσηςυπό τις οδηγίες του Ιβάν Νεντέλκοβιτς και καλύπτει θέση «μικρού» ηλικιακά στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, διαθέτοντας ωστόσο και την αγωνιστική εμπειρία της κατηγορίας.

Νίκο, καλώς όρισες στη μεγάλη οικογένεια του Αιολικού! Σου ευχόμαστε ένα λαμπρό μέλλον, αντάξιο των συστάσεων που σε συνοδεύουν. Να έχεις υγεία και κάθε αγωνιστική επιτυχία με την ομάδα μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey