Κύριοι, πότε θα παραδοθεί προς χρήση ο «Ταρλάς»;

14/07/2022 - 12:04

Στον Αιολικό παρακολουθούν με αγανάκτηση τις εξελίξεις αναφορικά με τις εργασίες ανακατασκευής του «Ταρλά», βγάζοντας επίσημη ανακοίνωση στην οποία ζητούν σαφείς απαντήσεις από τη δημοτική αρχή Μυτιλήνης για το πότε θα παραδοθεί προς χρήση το Στάδιο.

Η διοίκηση του συλλόγου βλέπει τις παλινωδίες του Δήμου Μυτιλήνης ως προς τη διεξαγωγή ή όχι συναυλιών στον «Ταρλά» το προσεχές διάστημα να βγάζουν εκτός προγραμματισμού τις εργασίες για το νέο ταρτάν, με τις ημερομηνίες να πιέζουν, αφού πέραν όλων των άλλων ξεκινούν και οι επίσημοι αγώνες για το πρωτάθλημα μέσα στον Σεπτέμβριο. 

Παράλληλα, θέτουν και ζήτημα για το Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος» που έχει παρατηθεί στη μοίρα του, με το χορτάρι ξερό πλέον, αφού ο Δήμος Μυτιλήνης υπολογίζει να εγκατασταθεί κάποια στιγμή ο εργολάβος για την ανακαίνιση του, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει οι παραμικρής εργασίες από τον Μάρτιο, όταν και ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του Αιολικού στο συγκεκριμένο χώρο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες ένα θέατρο του παραλόγου μεταξύ στελεχών της δημοτικής αρχής Μυτιλήνης με αφορμή τις εργασίες ανακατασκευής του ταρτάν στο Στάδιο Μυτιλήνης.

Δεν απορούμε για το γεγονός ότι αιτία της «διαμάχης» αυτής είναι κάποιες συναυλίες και όχι οι ανάγκες των αθλητών, των αθλητριών και των ομάδων της Μυτιλήνης. Αναρωτιόμαστε όμως. Για πόσο ακόμα οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες αυτού του τόπου στα χέρια τους θα έχουν σε τρίτη, τέταρτη, πέμπτη μοίρα τον αθλητισμό;

Τα Στάδια, ειδικά όταν χρήζουν ανακατασκευής -όπως συμβαίνει με το ταρτάν στην πόλη μας- ένα αίτημα 15ετίας, προορίζονται για τον αθλητισμό. Δεν είναι συναυλιακοί χώροι. Και σίγουρα δεν μπορούν να μετατρέπονται σε κέντρα διασκέδασης, με βαριές κατασκευές μέσα στο χορτάρι για φαντασμαγορικά σόου, όπως διαφημίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος σαν άλλος καλλιτεχνικός μάνατζερ.

Επειδή παρατηρούμε πως η συζήτηση γίνεται για το θεαθήναι και όχι για την ουσία, μπορεί να μας απαντήσει κάποιος επίσημα πότε ακριβώς θα παραδοθεί το Στάδιο Μυτιλήνης προς χρήση; Κι επειδή ίσως να διαφεύγει στα στελέχη της δημοτικής αρχής, που είναι σταθερά απόντες από τους αγώνες μας, ο Αιολικός αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και ο «Ταρλάς» αποτελεί τη φυσική του έδρα. Ποιος θα πάρει την ευθύνη αν τα έργα σταματήσουν μέσα στο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν να ολοκληρωθούν και η ομάδα αναγκαστεί να αγωνίζεται εκτός νησιού;

Και με την ευκαιρία, υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την προβλεπόμενη ανακατασκευή του Γηπέδου «Γεώργιος Σκούφος», μέχρι πρότινος προπονητικό κέντρο της ομάδας μας; Γιατί από τον Μάρτιο κι έπειτα, όταν πραγματοποιήθηκε εκεί η τελευταία μας προπόνηση, παραμένει ξερό και παρατημένο!

Ενημερωτικά, στις 20 Ιουλίου ο Αιολικός ξεκινά προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Ως διοίκηση, από τις 13 Ιουνίου, έχουμε αποστείλει επιστολές με αιτήματα παραχώρησης και των δυο γηπέδων προς το ΝΠΔΔ Αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης. Δεν έχουμε λάβει την παραμικρή απάντηση. Και κάποιοι ακόμα αναρωτιούνται γιατί εξετάζουμε προπονητικές λύσεις σε γήπεδα της Αθήνας…

Ουδείς προφήτης στον τόπο του!»

koufelos_panagos1
Karekos728x90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey