Ταξιδεύει και φέτος στη Δανία ο Αιολικός!

15/07/2022 - 14:19

Μετά την περσινή παρουσία του Αιολικού Κ19 στη Δανία για το Capelli Sport Cup 2021, η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο τουρνουά που διοργανώνει η ΗΒ Køge, σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία ένδυσης, η οποία «ντύνει» για 4η συνεχόμενη χρονιά τον σύλλογο της Λέσβου.

Ο Αιολικός θα βρεθεί στη Δανία από τις 25 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, όμως φέτος θα ταξιδέψει στη Σκανδιναβία με δύο ομάδες, ώστε να λάβει μέρος τόσο στην κατηγορία Κ19, όσο και στην Κ17. Χάρη στη συνεργασία με τη RUSH Soccer, οι δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά θα αποτελούνται από επίλεκτους ποδοσφαιριστές του Αιολικού, της Ομόνοιας Αραδίππου (RUSH Cyprus), της RUSH Greece και της Northeast RUSH των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, μέσω του 2nd Annual RUSH Greece South Athens Camp που διεξάγεται από τις αρχές του μήνα στην Αττική, οι προπονητές των τριών συλλόγων Θοδωρής Γιακαλής (Αιολικός), Αιμίλιος Τέκκης (Ομόνοια Αραδίππου) και Stefano Franciosa (Northeast RUSH) πραγματοποιούν δυνατές προπονήσεις προκειμένου τόσο η Κ19, όσο και Κ17 να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές στη διοργάνωση. Μάλιστα, μεταβαίνουν από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσουν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους μέχρι την αναχώρηση των δύο αποστολών για την Κοπεγχάγη, εκεί όπου θα βρεθούν αρχές Αυγούστου και οι ανδρικές ομάδες, τόσο του Αιολικού όσο και της Ομόνοιας Αραδίππου για το δικό τους βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Στο Capelli Sport Cup 2022 της Δανίας ο Αιολικός Κ19 θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα HB Køge, την πολωνική Pogon Szczecin FC και την αμερικανική Capelli Sport USA σε έναν όμιλο, με βαθμολογία.

Στην Κ17, ο Αιολικός τοποθετήθηκε στον όμιλο με τις Pogon Szczecin FC και Capelli Sport USA, ενώ ο άλλος όμιλος περιλαμβάνει την δανέζικη HB Køge, τη γερμανική SV Wehen Wiesbaden και την αμερικανική Cedar Stars Academy. Στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία θα διεξαχθούν και playoffs ανάλογα με τη θέση κάθε ομάδας στον όμιλο, που θα αναδείξουν τον νικητή.

Για ακόμα μία χρονιά ο Αιολικός «ταξιδεύει» τη Μυτιλήνη και συνολικά το νησί μας στο εξωτερικό, συνεχίζοντας τις υψηλού επιπέδου αθλητικές δράσεις σε συνεργασία με τη RUSH Greece, δίνοντας ευκαιρίες σε παιδιά από τη Λέσβο και την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς επίσης την Κύπρο και τις ΗΠΑ να αναδείξουν το ταλέντο τους, φορώντας την κυανόλευκη φανέλα.

Karekos728x90
Karekos728x90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey