Κι άλλη επένδυση με Παστρικό!

17/07/2022 - 19:01 Τελευταία τροποποίηση στις 17/07/2022 - 16:15

Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού συνεχίζεται στον Αιολικό, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει την απόκτηση ενός ακόμα νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα είχε και γεμάτη σεζόν στη Γ' Εθνική πέρυσι!

Ο λόγος για τον Ζαχαρία Παστρικό, που μέτρησε συνολικά 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας με τη φανέλα του Αστέρα Βάρης την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Πρόκειται για 19χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται ως "μικρός" (Κ20), κουβαλώντας αρκετές εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχοντας μεταγραφεί σε ηλικία 16 ετών στον Ολυμπιακό!

Ο προπονητής Θοδωρής Γιακαλής έχει ζητήσει νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες, που να μπορούν να προσφέρουν άμεσα στην 11άδα και όχι απλώς να αποτελούν συμπλήρωμα στην προπόνηση, όπως συνέβαινε με τους αντίστοιχους Κ20 επί θητείας Μανώλη Παπαματθαιάκη, όταν ο Αιολικός απλώς κινήθηκε στην αγορά για να προσθέσει 5-6 "μικρούς", χωρίς να τους πιστεύει αρκετά για να τους δώσει τις ευκαιρίες που τους αναλογούσαν. Και σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Παπασπύρου φροντίζουν να προσθέσουν ποιότητα και νιάτα ταυτόχρονα, θέλοντας να ανοίξουν το μέχρι πρότινος σφιχτό ρόστερ των 15-17 παικτών. 

Η μεταγραφή του Παστρικού, όπως και του Κανελλόπουλου, αποδεικνύει πως η φιλοσοφία της ομάδας αλλάζει στην πράξη, αποκτώντας πλέον νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν από το ξεκίνημα αξιόπιστες λύσεις, έχοντας πάρει ήδη το "βάπτισμα" της απαιτητικής Γ' Εθνικής. Στην ίδια λογική ανήκει και η απόκτηση του Γκέρκι Ζότο, αν και ο 20χρονος επιθετικός δεν έχει ελληνικό διαβατήριο και δεν προσμετράται ως "μικρός" ηλικιακά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ζαχαρία Παστρικού!

O 19χρονος (γενν. 6/3/2003) κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Αστέρα Βάρης, μετρώντας συνολικά 16 συμμετοχές σε Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Παστρικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, ντεμπουτάροντας στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών σε ηλικία 15 ετών. Ακολούθως, μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με την Κ17 του οποίου έφτασε ως τον τελικό του αναπτυξιακού πρωταθλήματος της Super League K17. Επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, ενώ πέρυσι είχε μια γεμάτη χρονιά στη Γ’ Εθνική με τον Αστέρα Βάρης, παίζοντας και στις δύο μεταξύ μας αναμετρήσεις στον 6ο Όμιλο. 

Ζαχαρία, καλώς όρισες στον Αιολικό!

Να έχεις μια απολύτως υγιή σεζόν, μαζί με ολόθερμες ευχές για επίτευξη κάθε στόχου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey