Δικός του και ο υψηλόσωμος Μπιέλομπρεκ!

02/08/2022 - 12:18 Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2022 - 12:30

Συνεχίζει να πλαισιώνει το ρόστερ του ο Αιολικός, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει πριν λίγο την απόκτηση του Σέρβου (με κροατικό διαβατήριο) Ντέιβιντ Μπιέλομπρεκ (David Bjelobrk).

Πρόκειται για ακραίο μεσοεπιθετικό, που αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πτέρυγα. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στην Κύπρο, κερδίζοντας πέρυσι την άνοδο στη Β' Κατηγορία με την ΜΕΑΠ. Έχει αγωνιστεί επίσης και σε Οθέλλο Αθηαίνου, Αχυρώνα Λιοπετρίου, ενώ στην πατρίδα του φόρεσε τη φανέλα της σερβικής FK Brodarac.

Με την απόκτησή του ο Αιολικός αποκτά βάθος στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό, αφού εκεί πλέον υπάρχουν επίσης και οι Σκαθαρούδης, Αποστολόπουλος, Ζότο, ενώ υπό προυποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και ο Ηλιόπουλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως, ο Θοδωρής Γιακαλής έχει ζητήσει έναν ακόμα winger, που να μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες, ενώ για τη γραμμή κρούδης εξετάζονται προσεκτικά από τον Τεχνικό Διευθυντή Δημήτρη Παπασπύρου και όλες οι αξιόλογες διαθέσιμες περιπτώσεις σέντερ φορ.

Η ανακοίνωση του Αιολικού: «Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του ποδοσφαιριστή David Bjelobrk.

Ο 24χρονος (γενν. 7/2/1998) ακραίος μέσος είναι γεννημένος στη Σερβία, ωστόσο διαθέτει κροατικό διαβατήριο.

Τις τελευταίες τρεις σεζόν αγωνιζόταν στην Κύπρο. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε κέρδισε την άνοδο στη Β’ Κατηγορία του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με την ΜΕΑΠ. Στο πρόσφατο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τις φανέλες του Οθέλλου Αθηαίνου (Β’ Κατηγορία, 27 ματς – 1 γκολ), του Αχυρώνα Λιοπετρίου (B’ Κατηγορία), αλλά και της FK Brodarac στη Σερβία.

David, καλώς ήρθες στον Αιολικό!

Ευχή όλων μας είναι να έχεις μια υγιή σεζόν, γεμάτη επιτυχίες.

Dobrodošao David!

Želimo vam zdravu sezonu punu uspjeha!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey