Όλα έτοιμα για Καρπενήσι!

02/08/2022 - 14:09 Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2022 - 14:19

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Αιολικού, με διπλές προπονήσεις στην Αθήνα υπό τις οδηγίες του προπονητή Θοδωρή Γιακαλή και των συνεργατών του.

Το πρωί της Τετάρτης, η αποστολή των «κυανόλευκων» θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, εκεί όπου θα «χτιστεί» ο νέος Αιολικός. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί σε υψόμετρο 975 μέτρων, με το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου να βλέπει σιγά σιγά το ρόστερ να γεμίζει, μετά και την προσθήκη του Σέρβου (με κροατικό διαβατήριο) Ντάνιελ Μπιέλομπρεκ.

Συνολικά, ο Αιολικός έχει ήδη πραγματοποιήσει 11 μεταγραφές κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Πιττάτζιης, Κανελλόπουλος, Παστρικός, Ζότο, Σκαθαρούδης, Ηλιόπουλος, Μπιμπισίδης, Δερμιτζάκης, Ζαφειρίδης, Χάιδος, Μπιέλομπρεκ είναι τα μέχρι τώρα νέα αποκτήματα, ενώ από την περσινή σεζόν ανανέωσαν οι Αποστολόπουλος και Μουκίδης. Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Μωυσίδης, που πήρε συμμετοχές κατά την περσινή σεζόν στη Γ' Εθνική, όπως και ο Μαγκράτζε, ενώ τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζονται και κάποιοι νεαροί -κατά κύριο λόγο- ποδοσφαιριστές.

Ασφαλώς, τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες προσθήκες στο Καρπενήσι, με τον Τεχνικό Διευθυντή Δημήτρη Παπασπύρου να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές στη θέση του τερματοφύλακα, του αριστερού μπακ, του κεντρικού αμυντικού και του σέντερ φορ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αιολικός θα δώσει τέσσερα δυνατά φιλικά προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

xristofas_panagiotis1
xristofas_panagiotis1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey