Πρωτοποριακή μετάδοση των φιλικών από τον Αιολικό!

04/08/2022 - 17:17 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2022 - 18:08

Με μια ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αιολικός γνωστοποίησε στους φιλάθλους του ότι τα φιλικά προετοιμασίας στο Καρεπνήσι θα μεταδοθούν σε LIVE STREAMING και μάλιστα μέσα από πρωτοποριακή πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, η αρχή θα γίνει με το πρώτο από τα τέσσερα φιλικά απέναντι στον Ολυμπιακό Β', την Παρασκευή (5/8) με ώρα έναρξης τις 19:00.

Σύμφωνα με την ως τώρα ενημέρωση, η μετάδοση θα γίνει από την πλατφόρμα Aio1.tv / Castr και η τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει από δύο κάμερες, ενώ θα υπάρχει και έξτρα υλικό από drone. Πρόκειται για μια συνεργασία του Αιολικού με την Aio1Media, που τα δύο τελευταία χρόνια καλύπτει αποκλειστικά τους αγώνες της ομάδας. Ωστόσο από φέτος, θα υπάρχει και η πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας The Whizzers.

Μια τέτοια μετάδοση δεν θα μπορούσε να είναι δωρεάν. Ο Αιολικός περνάει και επίσημα στη νέα εποχή, προσφέροντας τη συγκεκριμένη υπηρεσία στην τιμή των 9,90€ (10$). Η διαδικασία εγγραφής/πληρωμής διαρκεί λιγότερο από μισό λεπτό και όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα, χρειάζεται να κάνει subscribe στο παρακάτω link http://aio1.tv/3zThYwm

Στην ανακοίνωση του ο Αιολικός επισημαίνει πως με την αγορά κάθε διαδικτυακού «εισιτηρίου», κάθε φίλαθλος έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την ομάδα και να βρεθεί στο πλευρό της από κάθε γωνιά του πλανήτη, περνώντας έτσι στη νέα εποχή!

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νίκος Λαγουτάρης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey