Λούκα Στεφάνοβιτς έως το 2024 στον Αιολικό!

08/08/2022 - 12:54

Ο Λούκα Στεφάνοβιτς είναι και επίσημα παίκτης του Αιολικού, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει μάλιστα την επίτευξη συμφωνίας για συνεργασία δύο χρόνων, έως το καλοκαίρι του 2024!

Ο 23χρονος Σέρβος μέσος όχι μόνο διαθέτει εμπειρία από τα ελληνικά γήπεδα, αλλά αναδείχθηκε και πρωταθλητής την περσινή σεζόν με τον ΠΑΟ Ρουφ στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο υψηλόσωμος κεντρικός χαφ ενσωματώθηκε πριν λίγες ημέρες στην προετοιμασία του Αιολικού στο Καρπενήσι και πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β'.

Παρότι είχε βλέψεις για Super League 2, ο Στεφάνοβιτς πείστηκε από το πλάνο του Αιολικού και από εκείνο το σημείο και μετά όλα πήραν το δρόμο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι "κυανόλευκοι" είχαν φτάσει κοντά στην απόκτηση του Σέρβου μέσου. Ο παίκτης είχε έρθει ξανά στη Μυτιλήνη πριν δύο χρόνια, ωστόσο λόγω του λοκντάουν και της μη παράτασης στις διεθνείς μεταγραφές, ήταν αδύνατη η ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Με τον Στεφάνοβιτς στον άξονα, ο Αιολικός δυναμώνει αρκετά, έχοντας ακόμη τους Ζαφειρίδη, Δερμιτζάκη και Μουκίδη στη μεσαία γραμμή.

Η ανακοίνωση: "Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει με ενθουσιασμό την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Luka Stevanovic με σύναψη συνεργασίας για 2 χρόνια, έως το 2024!

O 23χρονος (γενν. 25/12/1998) Σέρβος μέσος αναδείχθηκε κατά την περσινή χρονιά πρωταθλητής στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής με τον ΠΑΟ Ρουφ (11 ματς) και στο ξεκίνημα της σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Αίαντα Σαλαμίνας (3 ματς). 

Στο πρόσφατο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στην Ελλάδα σε Καλλιθέα και Ασπρόπυργο, ενώ στην πατρίδα του έπαιξε σε FK Napredak και OFK Beograd.

Luka, dobrodošao u Aiolikos porodicu, elimo vam zdrav i pobednički put sa našim timom!

Λούκα, καλωσόρισες στην οικογένεια του Αιολικού, σου ευχόμαστε μια υγιή και νικηφόρα πορεία με την ομάδα μας!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey