«Ανταποκριθήκαμε καλά, συνεχίζουμε τη δουλειά!»

09/08/2022 - 12:31

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, συγκριτικά με το στάδιο της προετοιμασίας που διανύει ο Αιολικός, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης, Θοδωρής Γιακαλής.

Λίγο μετά τη φιλική ήττα από την Καλαμάτα της Super League 2, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα, ο κόουτς των «κυανόλευκων» τόνισε: «Βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κάποια παιδιά είναι μαζί μας σχεδόν δύο εβδομάδες, κάποια άλλα μόνο μία. Το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά. Παίξαμε σήμερα απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε.»

Σε ερώτηση για τις συνθήκες που συνάντησε η αποστολή του Αιολικού στο Καρπενήσι, κυρίως σε επίπεδο εγκαταστάσεων, ο Θοδωρής Γιακαλής πρόσθεσε: «Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Έχουμε κρατήσει από το περσινό ρόστερ μόνο τρεις παίκτες. Οπότε το πρώτο πράγμα που ζήτησα από τον Πρόεδρο -κι εκείνος ανταποκρίθηκε σε απόλυτο βαθμό- είναι να έρθουμε για προετοιμασία. Ώστε να γίνουμε πρωτίστως ομάδα, να είναι τα παιδιά κάθε μέρα μαζί και να δουλέψουμε στις κατάλληλες συνθήκες. Πιστεύω ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στη συνέχεια. Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα βγάλουμε πράγματα στο γήπεδο.»

Ως προς τα μεταγραφικά, ο προπονητής του Αιολικού επεσήμανε: «Το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί στο 80%. Αν βρεθεί κάτι αξιόλογο και κρίνουμε ότι πρέπει να το αποκτήσουμε, θα το κάνουμε.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey