This is Tarlas! Προχωράμε μαζί!

11/08/2022 - 10:04 Τελευταία τροποποίηση στις 22/08/2022 - 23:20

Αν δεν γεμίσει και φέτος ο «Ταρλάς», τότε πότε; Με τις φετινές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στον Αιολικό, δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία. Η διοίκηση πραγματοποιεί καθημερινές υπερβάσεις, αλλά με την απόφαση της να ρίξει στο… μισό τις τιμές, παρότι η ομάδα θα παίξει εντός έδρας τα διπλάσια ματς, πετάει πια την μπάλα στους φιλάθλους. 

Σε όλα τα άσπρα καθίσματα του «Ταρλά», η SILVER κάρτα διαρκείας κοστίζει μόλις 50€! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε φίλαθλος που θα προμηθευτεί το συγκεκριμένο εισιτήριο θα μπορεί να βλέπει όλα τα εντός έδρας ματς με μόνο 2,78€ ανά παιχνίδι!

Η φετινή καινοτομία έρχεται στη VIP GOLD κατηγορία, που θα κοστίζει 250€ αλλά θα έρχεται μαζί με δώρο μια εμφάνιση της ομάδας! Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι του συγκεκριμένου τύπου διαρκείας θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο “Pregame Lounge”, όπου θα υπάρχουν κεράσματα 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και αρκετή ποδοσφαιρική κουβέντα. 

Με σύνθημα «This is Tarlas! Προχωράμε ΜΑΖΙ!» η διοίκηση του Αιολικού προσμένει μαζική ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού της Μυτιλήνης έως τις 31 Αυγούστου, καταληκτική ημερομηνία για τις προνομιακές τιμές. 

Σημειώνεται ότι όλες οι κάρτες διαρκείας θα είναι ονομαστικές και η αγορά τους θα γίνεται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας.

Αναλυτικά: «Νέα κάρτα διαρκείας 2022-2023 σε προνομιακή τιμή

This is Tarlas!

Ήρθε η στιγμή που ο κόσμος του Αιολικού γίνεται ο πραγματικός 12ος παίκτης μας. Επιστρέφοντας στο γήπεδο.

Γεμίζοντας κάθε γωνιά του «Ταρλά». Όλοι ΜΑΖΙ κάνουμε κάθε όνειρο πραγματικότητα!

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει με ενθουσιασμό την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου θα πραγματοποιούνται προεγγραφές για την απόκτηση των καρτών διαρκείας του Αιολικού μας σε προνομιακές τιμές.

Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα κοστίζουν μόλις 50€ στη SILVER έκδοση (λευκά καθίσματα) και 250€ στην VIP GOLD κατηγορία (σκεπαστή εξέδρα).

Οι SILVER κάτοχοι θα μπορούν έτσι να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της Γ’ Εθνικής στην τιμή των 2,78€/ματς!

Οι VIP GOLD κάτοχοι θα παραλάβουν την κάρτα διαρκείας τους συνοδευόμενη με δώρο την εμφάνιση της ομάδας μας. Παράλληλα πριν από κάθε αγώνα στον «Ταρλά», θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο 2 ώρες πριν την έναρξη και να έχουν πρόσβαση στον ειδικό χώρο «Pregame Lounge», όπου θα μπορούν να απολαύσουν κάποια κεράσματα και να συζητήσουν με τα μέλη της διοίκησης. Η διάθεση των συγκεκριμένων εισιτηρίων είναι περιορισμένη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο τρόπος πληρωμής για την αγορά των καρτών διαρκείας 2022-23 είναι με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΑΕΠΣ Αιολικός: GR2701104150000041500515006 (Εθνική Τράπεζα)

Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά: 

“Ονοματεπώνυμο

Τηλέφωνο αγοραστή

Season Tickets”

Κάθε αγοραστής θα πρέπει να διατηρεί αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο έως ότου παραλάβει την ονομαστική κάρτα διαρκείας του.

Προχωράμε ΜΑΖΙ!

ΑΕΠΣ Αιολικός»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey