Ακόμα ένα δείγμα θετικό με Ομόνοια Αραδίππου

11/08/2022 - 15:23

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τρίτο κατά σειρά φιλικό του Αιολικού στο Καρπενήσι, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου της Β’ Κατηγορίας Κύπρου. 

Ο αγώνας διεξήχθη στο προπονητικό γήπεδο Avaris, σήμερα το πρωί (11:00), παρότι αρχικά ήταν προγραμματισμένος για τις 17:00. Η αναμενόμενη επιδείνωση του καιρού ωστόσο ανάγκασε τις δυο ομάδες να παίξουν νωρίτερα. 

Ο Θοδωρής Γιακαλής ξεκούρασε τους Ζαφειρίδη και Ηλιόπουλο, ενώ εκτός έμεινε ο νεαρός Μπαλωμένος (τραυματίστηκε στο πρόσωπο στην προπόνηση) και ο Αποστολόπουλος που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο προπονητής του Αιολικού έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην αρχική 11αδα, πραγματοποιώντας σταδιακά αλλαγές στο β’ ημίχρονο, ώστε να παίξουν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες. 

Στις καλύτερες του στιγμές στο πρώτο μέρος ο Αιολικός είχε ένα σουτ του Σκαθαρούδη, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφυλακας, με τον Χάϊδο στην επαναφορά να αστοχεί εξ’ επαφής. Η Ομόνοια Αραδίππου απείλησε με τον Σέργη, το δυνατό σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τοπουζλής. 

Στην επανάληψη, ο Αιολικός ήταν αρκετά απειλητικός κυρίως από στατικές φάσεις, με τις κεφαλιές του Μουκίδη και του Χάιδου να φεύγουν άουτ, αλλά και ένα σουτ του Χατζηστάμου που πέρασε πάνω από το δοκάρι. Η Ομόνοια είχε δοκάρι λιγο πριν τη λήξη σε δυνατό σουτ του Σιίκκη. 

Το τελικό 0-0 άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του Αιολικού, απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, που έχει ξεκινήσει μάλιστα νωρίτερα την προετοιμασία της (το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Κύπρου κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου). 

Αξιοσημείωτο για τον Αιολικό, το γεγονός ότι στην αρχική του 11αδα είχε 5 παίκτες κάτω των 20 ετών (Χάϊδος, Παστρικός, Μωυσίδης, Ζότο και Μυτάκης), απόδειξη της εμπιστοσύνης που δείχνει ο Θοδωρής Γιακαλής στα νεαρά παιδιά της ομάδας. Στο β’ μέρος πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Λούκας Σταύρου Κάμπελ, που ενσωματώθηκε τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις και είναι υπό δοκιμή. 

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θ.Γιακαλής): Τοπουζλής, Χάϊδος, Παστρικός, Μπιμπισίδης, Μωυσίδης, Στεφάνοβιτς, Δερμιτζάκης, Ζότο, Γκίκα, Σκαθρούδης, Μυτάκης

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Πιττάτζιης, Μουκίδης, Κανελλόπουλος, Τσουκαλάς, Χατζηστάμου, Μπιέλομπρεκ, Σταύρου Κάμπελ, Μαγκράτζε, Ελάνογλου

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ (Αιμ. Τέκκης): Σακκάς, Λοϊζίδης, Βρόντης, Τσιάμης, Τζόρνταν, Κουμπαρής, Καλλής, Αναστασίου, Ριμπέιρο, Σέργης, Αλαμπρίτης

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Παπαχαραλάμπους, Σιίκκης, Καψός, Παναγή, Κουρούπης, Μοδέστου, Μπασέι, Ζεζίνιο, Ακόστα, Μιχαήλ, Νεοκλέους, Ιβάνοβ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey