Τέλος Τοπουζλής και Σκαθαρούδης

21/08/2022 - 00:16

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται πως δεν… κόλλησε ιδιαίτερα με τον Αιολικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ήταν ο Ηρακλής Τοπουζλής, που μοιράστηκε το χρόνο συμμετοχής στα τρία πρώτα φιλικά, αλλά δεν έπαιξε καθόλου κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Τοπουζλής μέσω του soccerlive.gr, στα πρότυπα του καλού του φίλου Δημήτρη Ηλιόπουλου, έδωσε τη δίκη του εξήγηση για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του με τον Αιολικό: «Προσωπική μου επιλογή να αποχωρήσω από την ομάδα. Αλλιώς ξεκινήσαμε και αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Άλλα συμφώνησα και άλλα είδα. Όπου και να βρισκόμουν έδινα παραπάνω από το 100% μου. Οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όχι απλά για να λέμε κουβέντες. Εύχομαι σε όλους υγεία και η ομάδα να πετύχει κάθε στόχο που θα τεθεί. Το αξίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και με το παραπάνω», δήλωσε ο μεγαλόσωμος τερματοφυλακας, αφήνοντας κι αυτός να εννοηθεί… οικονομική ασυνεννοησία με τη διοίκηση.

Στον Αιολικό δεν απαντούν επισήμως στις δηλώσεις αυτές, προχωρώντας τις ανοικτές τους υποθέσεις στα μεταγραφικά, ωστόσο εξελίξεις και ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής πάντως που δεν θα συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι του ρόστερ μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι είναι και ο Γιώργος Σκαθαρούδης, που έλυσε τη συνεργασία του και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey