«Λευκή» ισοπαλία με Βύζα στα Μέγαρα

27/08/2022 - 20:13 Τελευταία τροποποίηση στις 27/08/2022 - 21:36

Δεύτερο φιλικό επί αθηναϊκού εδάφους για τον Αιολικό με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων, αυτή τη φορά ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0). 

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της περσινής δευτεραθλήτριας ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο προηγούμενο φιλικό (2-5 τη Νέα Πέραμο) ο Αιολικός είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει και τον πρωταθλητή Βύζαντα Μεγάρων, που φέτος θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. 

Ο Θοδωρής Γιακαλής προτίμησε να δώσει περισσότερο χρόνο στους νεαρούς παίκτες του ρόστερ, ώστε να ξεκουράσει τους «μεγάλους», αλλά και να προστατέψει κάποιους εξ’ αυτών λόγω κάποιων ενοχλήσεων και μικροτραυματισμών. Στη διάρκεια του ματς χρησιμοποιήθηκαν και παίκτες που περνούν από το μικροσκόπιο του τεχνικού τιμ σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, συμμετέχοντας εδώ και μέρες στις προπονήσεις. 

Η εικόνα του Αιολικού ήταν αρκετά καλή, δεδομένων των συνθηκών, αφού δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ σκόραρε και ένα γκολ με τον νεαρό Μαστοράκη, που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Αυτό ήταν το 6ο φιλικό παιχνίδι για τον Αιολικό, μετά από τα τέσσερα του Καρπενησίου απέναντι σε ομάδες της SL2 και τα δυο με Νέα Πέραμο και Βύζα Μεγάρων, στα οποία οι «κυανόλευκοι» μετρούν 1 νίκη και 2 ισοπαλίες ως τώρα. Επόμενος αντίπαλος του Αιολικού στα φιλικά προετοιμασίας θα είναι ο Θεσπρωτός της SL2, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στην Ηγουμενίτσα. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey