Ήττα-πισωγύρισμα για τον Αιολικό

20/11/2022 - 17:29 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2022 - 20:30

Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα ο Αιολικός γνώρισε την ήττα 0-1 από τον Παναργειακό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, για την δεύτερη αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, η ομάδα της Μυτιλήνης δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο καλό ξεκίνημα της πρεμιέρας στη Ρόδο, με την φιλοξενούμενη ομάδα που δεν ήταν καλύτερη σε κανένα σημείο του αγώνα, να βρίσκει να το νικητήριο τέρμα από στημένη φάση.

Ο Αιολικός στο πρώτος μέρος ήταν πιο κινητικός με τη πρώτη επίσκεψη των "κυανόλευκων" στην αντίπαλη περιοχή να έρχεται στο 17' με τον Μακρή με προβολή να μπορεί να νικήσει τον Βλάχο. Η ομάδα του Άργους στη συνέχεια απείλησε με Καμπεράϊ στο 20ο λεπτό όμως η κεφαλιά του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 22' ο Μακρής ξανά από τη μικρή περιοχή με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ και από εκείνο το σημείο μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια αξιόλογη φάση.

Στο 53ο λεπτό, ο Δημήτρης Παπασπύρου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αποστολόπουλο και τον Δερμιτζάκη στις θέσεις των Σουβατζόγλου και Σπόλιαριτς αλλάζοντας και το σύστημα, όμως μετά από 6 λεπτά ο Βήτος ανενόχλητος πλάσαρε από κοντά για το 0-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ, σε μια φάση που η άμυνα του Αιολικού αδράνησε.

Ο Αιολικός μετά το γκολ, υστέρησε επιθετικά με τον Παναργειακό από την άλλη να κλείνει τους διαδρόμους, κρατώντας σχετικά εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα. Ο Αιολικός προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με μακρινά σουτ των Δερμιτζάκη και Μπιέλομπρεκ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τσιράκης λίγο έλλειψε να κάνει το 0-2 στην προσπάθεια του να ψιλοκρεμάσει τον Πιττάτζιη.

Ήττα-πισωγύρισμα για τους νησιώτες σε έναν αγώνα που δεν άξιζαν την ήττα, όμως η ομάδα έδειξε αδυναμίες με αρκετά περιθώρια βελτίωσης σε κάποια σημεία.

Οι συνθέσεις:

Αιολικός(Δ. Παπασπύρου):Πιττάτζιης, Κανελλόπουλος, Παστρικός(86'Μούκα), Μωραϊτης, Σουβατζόγλου(53'Αποστολόπουλος), Νάστος, Στεφάνοβιτς, Μουκίδης(68'Αντωνίου), Μακρής, Σπόλιαριτς(53'Δερμιτζάκης), Μπιέλομπρεκ

Παναργειακός(Π. Τζαναβάρας):Βλάχος, Πατσιαβούρας, Σακελλαρόπουλος, Καπετανάκης, Πλαστουργός(78'Μαρίνης), Τσιώλης(55'Λιακόπουλος),Καμπεράϊ(86'Τσιράκης), Παιδάκης, Cani, Φλώρος, Βήτος 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey