Τζ. Αντωνάκας: Είναι ντροπή να μην σέβονται τον Αιολικό

23/11/2022 - 18:36 Τελευταία τροποποίηση στις 23/11/2022 - 20:01

Αγανακτισμένος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Αιολικού Τζιμ Αντωνάκας στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα του Αιολικού με τον Παναργειακό, για όλα όσα διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη και μετά τη λήξη του παιχνδιού.

Ο κ. Αντωνάκας αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Αιολικός στον πρώτο αγώνα στην έδρα του, ουσιαστικά βρήκε κλειστές πόρτες στο γήπεδο, αναζητώντας τα κλειδιά μια ολόκληρη ημέρα.

Επίσης, υπήρξε πρόβλημα και με την ζωντανή μετάδοση της αναμέτησης η οποία ξεκίνησε περίπου στο 16ο λεπτό της διάρκειας, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας παρέλαβαν το router του γηπέδου από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Παναγιώτη Πιττό, 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ όπως είπε η παράδοση του router έγινε με παρέμβαση (!) του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι είναι ντροπή να γίνεται όλος αυτός ο «πόλεμος» στην ομάδα επειδή κάποιοι έχουν διαφορές μεταξύ τους και τόνισε ότι τόσο εκείνος όσο και όλοι γύρω από τον σύλλογο δουλεύουν καθημερινά για το καλύτερο, καθιστώντας σαφές ότι δεν πρόκειται να φύγουν ότι και αν γίνει. Μάλιστα, ακολούθως άφησε να εννοηθεί ότι αν συνεχιστούν τέτοιου είδους φαινόμενα ο Αιολικός ίσως χρησιμοποιήσει άλλη έδρα για τα εντός έδρας παιχνίδια.

Τέλος, υπογράμμισε ξανά ότι το νησί δεν διαθέτει προπονητικό κέντρο και γι' αυτό το λόγο η ομάδα βρίσκεται στην Αθήνα, αφού ακόμα και στο «Γ. Σκούφος» δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πρόοδος για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Οι σκηνές που εκτιλύχθηκαν στο γήπεδο Μυτιλήνης την Κυριακή, γυρίζουν το ποδόσφαιρο δεκαετίες πίσω. Προσωπικές αντιπαραθέσεις και διαφορές πρέπει να μείνουν στην άκρη και οι δύο πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρεθεί μια λύση. Άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει την ομάδα, που έχουν φορέσει τη φανέλα δεν νοείται να βρίσκονται αυτή τη στιγμή απέναντι. Ο Αιολικός έχει μεγάλη ιστορία, κάποιοι πρέπει να σεβαστούν τον σύλλογο της Λέσβου που εκπροσωπεί το νησί στις εθνικές κατηγορίες όλα αυτά τα χρόνια και να λειτουργήσουν βάσει λογικής για το καλό της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey