"Μάγκικο" διπλό στη Γαστούνη με 10 παίκτες!

27/11/2022 - 19:15 Τελευταία τροποποίηση στις 27/11/2022 - 19:31

Ο Αιολικός πήρε τεράστια νίκη μέσα στην έδρα του Αίαντα Γαστούνης, επικρατώντας με 0-1 χάρη στην υπέροχη κεφαλιά του Ανδρέα Δερμιτζάκη στο 21ο λεπτό, σε ένα ματς ωστόσο που βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 27’ λόγω της αποβολής του Πιττάτζιη με απευθείας κόκκινα κάρτα.

Η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίωρο, έχοντας την μπάλα στην κατοχή της, δημιουργώντας ευκαιρίες και σκοράροντας 1 γκολ. Ωστόσο σε μια ανύποπτη στιγμή, η έξοδος του Πιττάτζιη μακριά από το τέρμα του και η απόκρουση με τα χέρια εκτός περιοχής, άλλαξε εντελώς το σκηνικό με τους γηπεδούχους στη συνέχεια να θέλουν, αλλά να μην μπορούν να ανατρέψουν το σκηνικό.

Με εξαιρετική διαχείριση στο υπόλοιπο του ματς, άψογη τακτική, αυτοθυσία σε κάθε φάση και τις κατάλληλες κινήσεις από τον πάγκο, ο Αιολικός πήγε το ματς εκεί που ακριβώς το ήθελε, πανηγυρίζοντας ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο εκτός έδρας, καλύπτοντας έτσι και την γκέλα από τον Παναργειακό την περασμένη εβδομάδα.

aias-gastounis-aio-2022-23_0-1.jpg (770×529)

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης σκοράρει με κεφαλιά για το 0-1

Πλέον, το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τη Ρόδο στον “Τάρλα” αποκτά άλλο χρώμα, με τον Αιολικό να υποδέχεται τα αήττητα “ελάφια” σε ένα ντέρμπι από τα παλιά. Καλή η διαιτησία του Πετρόπουλου από την Αχαΐα, που είχε καλή συνεργασία με τους βοηθούς του Ανδριανό και Γαλάνη, με εξαίρεση μια εν ψυχρώ αγκωνιά πάνω στον Μάκρη σε αντεπίθεση στο 75ο λεπτό, που ήταν απευθείας κόκκινη, αλλά δεν δόθηκε.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Κουτρουμπής, Κάρδαρης, Χαρίζι, Πάτσης, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Κουλούρης, Γκόμεζ (26’ Τριανταφυλλόπουλος), Πύρρης (70’ Παπαχριστόπουλος), Φερεκίδης (63’ Φριτζήλας), Βράπι

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δ. Παπασπύρου): Πιττάτζιης, Κανελλόπουλος, Παστρικός (84’ Αννιτσάκης), Μωραΐτης, Νάστος, Αντωνίαυ, Στεφάνοβιτς, Δερμιτζάκης (63’ Σπόλιαριτς), Μάκρης (84’ Νικολάου), Αποστολόπουλος (29’ Μουζάκης), Μπιέλομπρεκ (63’ Μουκίδης)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey