Στο ίδιο τραπέζι Πιττός και Αιολικός

28/11/2022 - 13:29 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2022 - 13:55

Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Πιττός και το διοικητικό συμβούλιο του Αιολικού, μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Παναρεγιακό.

Ο πρόεδρος του Αιολικού και μέλη της διοίκησης ήταν έξω φρενών, για το γεγονός ότι η ομάδα βρήκε κλειστές πόρτες, δεν είχε τα κλειδιά του γηπέδου και παρέλαβε το router από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ με παρέμβαση του Δημάρχου Στρατή Κύτελη(!) μόλις δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα με αποτέλεσμα, η ζωντανή μετάδοση να καθυστερήσει περίπου 15 λεπτά.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο Τζιμ Αντωνάκας μίλησε με σκληρή γλώσσα για τη στάση του Παναγιώτη Πιττού, κάνοντας λόγο για "πόλεμο" που γίνεται στην ομάδα, ενώ τόνισε για άλλη μια φορά ότι η ομάδα στη Λέσβο δεν έχει γήπεδα για να προπονηθεί.

Με ανακοίνωση του το ΝΠΔΔ έκανε γνωστό ότι αύριο Τρίτη 29.11.2022 και ώρα 11:00 μμ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των δύο πλευρών στα γραφεία τύπου του ΝΠΔΔ Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού, για την επίλυση των θεμάτων που προέκυψαν και την παραχώρηση γηπέδων από την πλευρά του Δήμου Μυτιλήνης στον Αιολικό. Στην συνάντηση θα παρευρεθεί ο Πιττός Παναγιώτης και σύσσωμο το ΔΣ του Αιολικού παρουσία και του Τζιμ Αντωνάκα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey