Πέφτουν οι τόνοι, λύνονται οι παρεξηγήσεις

29/11/2022 - 14:55 Τελευταία τροποποίηση στις 29/11/2022 - 15:21

Σε φιλικό κλίμα με διάθεση να λυθεί κάθε παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην αίθουσα Τύπου του «Ταρλά» η συνάντηση μεταξύ της διοίκηση του Αιολικού και της διοίκησης του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης.

Σε αυτήν παραβρέθηκαν από πλευράς Αιολικού ο πρόεδρος Τζιμ Αντωνάκας και ο Αντιπρόεδρος Ιγνάτης Μαλαματίνας, ο παλαίμαχος άσος της ομάδας Γιάννης Μανούσος, ο πρώην αντιπρόεδρος Στέλιος Αλμπάνης, καθώς και συνεργάτες της ομάδας του Αιολικού από τη Rush Greece και την Aio1Media, ενώ στην αίθουσα υπήρξε και εκπροσώπηση από μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης. Από πλευράς του ΝΠΔΔ παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πιττός και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις ως προς την αναστάτωση που επικράτησε την περασμένη Κυριακή σχετικά με τα λειτουργικά ζητήματα που ανέκυψαν, στα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί κάποιες λύσεις από πλευράς Οργανισμού, προκειμένου να μην παρατηρηθούν ξανά ανάλογες προστριβές. Γεγονός που η διοίκηση του Αιολικού το υποδέχθηκε με ικανοποίηση.

Αμέσως μετά η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την απουσία προπονητικού κέντρου, λόγω των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος». Από πλευράς ΝΠΔΔ ο πρόεδρος Παναγιώτης Πιττός απολογήθηκε για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν, προτείνοντας άλλες λύσεις σε γήπεδα με συνθετικό τάπητα όπως της Αγίας Μαρίνας (εφόσον το έργο παραδοθεί και επίσημα από τον εργολάβο και παραληφθεί προς χρήση από τη δημοτική αρχή), το «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας, το «Μιχαλέλειο» στο Πλωμάρι ή το «Χριστοφίδειο» στην Αγιάσο.

Εκ μέρους του Αιολικού πήρε το λόγο ο Γιάννης Μανούσος εξηγώντας πως εκείνο που πρέπει να γίνει, είναι να ασκηθούν πιέσεις για την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών στο Γήπεδο «Γ. Σκούφος», αφού είναι η μόνη σταθερή λύση που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας ομάδας όπως ο Αιολικός, στις εθνικές κατηγορίες και μάλιστα εντός Μυτιλήνης.

Ο πρόεδρος του Αιολικού Τζιμ Αντωνάκας, ρίχνοντας τους τόνους μετά τη δημόσια τοποθέτηση του στη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναργειακό, τόνισε πως διακρίνει την καλή διάθεση για να λυθούν όλα τα προβλήματα, γεγονός που το χαρακτήρισε ιδιαιτέρως θετικό. Ζήτησε ωστόσο, να μην υπάρχει στο εξής το παραμικρό ψήγμα προσωπικών αντεγκλήσεων, αφού κανείς σε αυτή την αίθουσα δεν εκπροσωπεί τον εαυτό του, παρά μόνο τον Αιολικό και τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Μυτιλήνης.

Πλέον, με τις δυο πλευρές να έχουν ρίξει τους τόνους και να έχουν συμφωνήσει πως θα συνεργαστούν ομαλά στο εξής, για το καλό όλων και κυρίως των φιλάθλων, μένει να φανεί αν τα όσα συζητήθηκαν θα μετουσιωθούν σε πράξεις ενόψει του νησιωτικού ντέρμπι με τη Ρόδο, την Κυριακή στο Στάδιο Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey