Ευχαρίστησε τον Βερρή ο Αιολικός για τις δωρεάν μετακινήσεις

02/12/2022 - 18:25

Ο Αιολικός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Παντελέων Βερρή, καθώς με παρέμβαση του οι νησιωτικές ομάδες της Γ Εθνικής εξασφάλισαν από την ΕΠΟ τέσσερις δωρεάν μετακινήσεις για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Το μεγάλο παράπονο όλων των νησιωτικών ομάδων είναι τα επιπλέον έξοδα για τις μετακινήσεις τους που επωμίζονται κάθε ποδοσφαιρική σεζόν και σίγουρα αυτή η εξέλιξη ανακουφίζει σε μεγάλο βαθμό τα σωματεία που επιτέλους βλέπουν την διοργανώτρια αρχή να "σκύβει" πάνω από το πρόβλημα τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου κ. Παντελή Βερρή, καθώς και όλους όσοι μερίμνησαν, ώστε να εξασφαλιστούν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τέσσερις δωρεάν μετακινήσεις για τις νησιωτικές ομάδες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Σε μια περίοδο που τα έξοδα συνεχώς αυξάνονται και τα έσοδα είναι πιο περιορισμένα από ποτέ, η συμπαράσταση που έλαβε ο Αιολικός, ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Λέσβου στις εθνικές κατηγορίες, από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Παντελή Βερρή μας γεμίζει αισιοδοξία και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ως διοίκηση, ξεπερνώντας μαζί κάθε δυσκολία.
Είναι γεγονός πως οι εκπρόσωποι των νησιών μας ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία κάθε χρόνο συγκριτικά με τις ομάδες της ηπειρωτικής Ελλάδας. Χαιρετίζουμε λοιπόν την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και αναμένουμε παρόμοιες παρεμβάσεις και στο μέλλον, για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey