Την έπιασε από τον… γιακά!

04/02/2023 - 20:42 Τελευταία τροποποίηση στις 04/02/2023 - 21:04

Με επιβλητική νίκη για τον Αιολικό 3-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση Ερμιονίδας, αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα της Μυτιλήνης μόνη πρώτη στην κορυφή του 4ου Ομίλου, έπειτα κι από το «στραβοπάτημα» του Πανιώνιου μέσα στην Κω.

Καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου, προηγήθηκε στο 21ο λεπτό με καταπληκτικό γκολ του Μακρή από το ύψος της περιοχής, μετουσιώνοντας την υπεροχή της σε γκολ. Η Ερμιονίδα προσπάθησε να απαντήσει και είχε δοκάρι με τον Τρέσα, αλλά ο Αιολικός κατόρθωσε να πάει με προβάδισμα δυο γκολ στα αποδυτήρια, σκοράροντας στο 39ο λεπτό με σουτ του Νίκου Κανελλόπουλου που ήταν και το παρεθνικό του με τη φανέλα του Αιολικού, έπειτα από ασίστ του Κωνσταντίνου Αποστολόπουλου, βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη.

Με το 2-0 υπέρ του ο Αιολικός, έκανε διαχείριση του σκορ στην επανάληψη. Συγκριτικά με το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι δεν ήταν εξίσου πιεστικοί. Η Ερμιονίδα του Θοδωρή Γιακαλή ανέβασε την απόδοση της, δημιουργώντας μια ακόμα καλή στιγμή με τον Τρέσα, αλλά ο Μουζάκης επενέβη όποτε χρειάστηκε. Όσο περνούσε η ώρα ο Αιολικός βελτιωνόταν, ειδικά μετά τις αλλαγές των Μουκίδη, Ντινιωτάκη και Άνθη, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν περισσότερα ρίσκα στο γήπεδο. Κάπου εκεί ήρθε το 3-0 με γκολ του νεοαποκτηθέντα Ντινιωτάκη, ο οποίος δεν αστόχησε σε τετ α τετ, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Στα αξιοσημείωτα επίσης η εξαιρετική αγωνιστική παρουσία των Γκαντσίερ και Αρναούτογλου στο ντεμπούτο τους.

Οι αυνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δ. Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Αρναούτογλου (76’ Ντινιωτάκης), Ποτουρίδης, Μωραΐτης, Γκαντσίερ, Αντωνίου (82’ Νικολάου), Δερμιτζάκης (66’ Μουκίδης), Μακρής, Αποστολόπουλος (76’ Ανθής), Στεφάνοβιτς (76’ Αννιτσάκης)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θ. Γιακαλής): Πονηρός, Κοτσοβός, Μηλιώτης, Βιρβίλης, Νικολόπουλος (88’ Κάλα), Τριμπόνιας, Τσόφλιος, Τρέσα (88’ Φουρνάρος), Άντουριτς, Μαστοράκης (80’ Λαντίκας), Γκαμάνη

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey