Δ. Παπασπύρου: «Όλοι μια γροθιά για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο»

11/03/2023 - 12:17 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2023 - 12:33

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Μαρμαλέκα «Μπάλα στον Αέρα» στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm την Πέμπτη 9 Μαρτίου, ήταν ο προπονητής του Αιολικού Δημήτρης Παπασπύρου. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο κ. Παπασπύρου μίλησε για όλα όσα έχουν γίνει στην ομάδα από την αρχή της φετινής σεζόν και φυσικά για το γεγονός ότι μετά από χρόνια διεκδικεί ξανά τον τίτλο.

Η συζήτησε ξεκίνησε με το πιεσμένο πρόγραμμα της ομάδας, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Ρόδου έως και τον αγώνα της Τετάρτης 15/3 με τον Πανηλειακό και την διαχείριση που πρέπει να γίνει.

Στη συνέχεια μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και για το γεγονός ότι στις μέτριες μέρες δεν καταφέρνει να πάρει βαθμούς, κάτι που σίγουρα είναι αρνητικό, όμως στη συνέχεια η ομάδα βγάζει αντίδραση.

Ακολούθως αναφέρθηκε στο ρόστερ που έχει ενισχυθεί μετά τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου και γενικότερα για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του Αιολικού, που αποτελεί και το βασικό στοιχείο της μέχρι τώρα επιτυχημένης πορείας.

Επιπροσθέτως, έγινε αναφορά στους διεκδικητές του πρωταθλήματος, στο υπόλοιπο πρόγραμμα μέχρι το τέλος και τι είναι τελικά αυτό που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Ακόμη έγινε λόγος για το γεγονός ότι ο Αιολικός έχει φτάσει στη νίκη σε πολλά παιχνίδια, με κινήσεις από το τεχνικό τιμ κάτι στο οποίο έχει βοηθήσει όπως τόνισε και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών, ενώ υπογράμμισε ότι από την αρχή της σεζόν πίστευε ότι αυτή η ομάδα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλό.

Επίσης, απηύθυνε ξανά κάλεσμα στον κόσμο να πάει στο γήπεδο, αναγνωρίζοντας ότι στους τελευταίος αγώνες η παρουσία των φιλάθλων είναι μεγαλύτερη και ότι πρέπει να μείνουν στην άκρη οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν και να στηρίξουν την ομάδα. Επιπλέον, σημείωσε ότι το καλοκαίρι έγιναν προτάσεις σε Μυτιληνιούς παίκτες, ωστόσο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την ομάδα στην Αθήνα.

Τέλος, σχολίασε τις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Λέσβου, τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο πρωταθλητής Λέσβου στα μπαράζ ανόδου για τη Γ Εθνική, ενώ δεν έκρυψε ότι στο μπλοκάκι του υπάρχουν Μυτιληνιοί  παίκτες που θέλει να δει στην ομάδα και ότι ο Αιολικός έχει στα πλάνα του να απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις ομάδες του νησιού για δοκιμαστικά νεαρών παικτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey