Σ-έξι Αιολικός σκόρπισε τον Πανηλειακό στον «Ταρλά»

16/03/2023 - 10:30 Τελευταία τροποποίηση στις 16/03/2023 - 10:38

Καταιγιστικός ήταν ο Αιολικός που ξέσπασε απέναντι στον ιστορικό Πανηλειακό 6-0, επιστρέφοντας έτσι στις καλές εμφανίσεις με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μακρή που σημείωσε το δεύτερο χατ-τρικ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αιολικός με τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο επανήλθε στις νίκες και σίγουρα μετά από αυτό το αποτέλεσμα βλέπει ξανά με μεγαλύτερη ηρεμία και αισιοδοξία την συνέχεια.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και σφράγισε τους τρεις βαθμούς ουσιαστικά από το πρώτο δεκάλεπτο με το σκορ να είναι ήδη 2-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ποτουρίδη στο 6ο λεπτό, ο Μακρής με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, που διπλασίασαν τα τέρματα τους πέντε λεπτά αργότερα με το δυνατό σουτ του Αποστολόπουλου.

Ο Πανηλειακός απείλησε στο 27’ με τον Τσίγκρηλα να διασχίζει όλο το γήπεδο, το σουτ όμως που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο 36’ οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τρίτο γκολ με τον Βαγγέλη Μακρή να πλασάρει από καλή θέση και την μπάλα να καρφώνεται στο «Γ».

Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος για τους «κυανόλευκους» που έκαναν τέσσερα τα τέρματα τους με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αποστολόπουλου, μετά από χέρι εντός περιοχής του Λούσκου. Το 5-0 έγινε στο 73’ με την κεφαλιά του Στεφάνοβιτς με έξυπνη κίνηση μετά από κόρνερ που εκτέλεσε πάλι ο Ποτουρίδης και το τελικό 6-0 με το ψιλοκρεμαστό σουτ του Μακρή στο 89’ μετά από ασίστ του Μουκίδη, ενώ η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν το τετ α τετ του Kristan στο 71’ που απέκρουσε ο Μουζάκης.

Να σημειωθεί ότι την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Αιολικού στη Γ Εθνική έκανε ο 17χρονος Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής Μαριόλας που αποκτήθηκε από τον Αρίωνα Μήθυμνας, αντικαθιστώντας στο 84΄τον Κώστα Αποστολόπουλο.

Οι συνθέσεις:

Αιολικός:Μουζάκης, Ποτουρίδης, Νάστος(84’Παστρικός), Ganchier, Αρναούτογλου(68’Μούκα), Αντωνίου(61’Μουκίδης), Stevanovic, Κανελλόπουλος., Αποστολόπουλος(84’Μαριόλας), Carlitos(61’Ανθης), Μακρής

Πανηλειακός:Πάνου, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μάρκου, Τσιγκρήλας(65’Ψύχας), Αράπι(45’Smara), Μπάλλας, Ζάχι(45’Λούσκος), Kristan Pal(84’ Onwusonye), Καλομοίρης, AL Bassam(58’ Θεοδωρακόπουλος)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey