Forza Αιολικάρα

25/03/2023 - 21:33 Τελευταία τροποποίηση στις 25/03/2023 - 22:13

Τον πιο κρίσιμο αγώνα στο πρωτάθλημα έως τον επόμενο δίνει ο Αιολικός αύριο Κυριακή 26 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με αντίπαλο την ομάδα της Μυκόνου.

Άπαντες στον οργανισμό του Αιολικού αλλά και οι φίλαθλοι ζουν στο ρυθμό του ντέρμπι με την δεύτερη Μύκονο που ακολουθεί στο -1, έχοντας  στο μυαλό τους μόνο τους βαθμούς της νίκης, καθώς δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα.

Ο Αιολικός καλείται να αποδείξει ξανά ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή απέναντι σε έναν υψηλού επιπέδου αντίπαλο που βρίσκεται και εκείνος στο κόλπο της πρωτιάς. Το έργο του χαρακτηρίζεται δύσκολο και για να πετύχει τον στόχο του πρέπει από εδώ και πέρα σε όλα τα παιχνίδια να βγάλει μέσα στις τέσσερις γραμμές τον καλό του εαυτό και αναμφισβήτητα κόντρα στους Μυκονιάτες που χρειάζονται επίσης τη νίκη. Η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες αναγκαία όσο ποτέ, να γίνει ο 12ος παίκτης και να σπρώξει την ομάδα της Μυτιλήνης σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό μέρος, όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για την αυριανή μάχη, με μόνο αμφίβολο τον Μωραϊτη που συνεχίζει να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey