«Σκέτη λάβα ο Αιολικός»

26/03/2023 - 18:12 Τελευταία τροποποίηση στις 26/03/2023 - 19:20

Αιολικός από τα παλιά για άλλη μια φορά μπροστά στον κόσμο του που έσπασε ρεκόρ προσέλευσης για τη φετινή σεζόν (υπολογίζεται 2.000 άτομα), πανηγύρισε μεγάλη νίκη 1-0  στο ντέρμπι με τη Μύκονο με χρυσό σκόρερ τον Ντινιωτάκη και έκανε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο.

gematos-tarlas-2022-23_aio-mykonos-1-0.jpg (770×513)

Σε έναν αγώνα χωρίς πολλές φάσεις και με τη φιλοξενούμενη ομάδα να ρίχνει το περισσότερο βάρος στο αμυντικό μέρος, ο Αιολικός κατάφερε να ξεκλειδώσει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και να πάρει τρεις πολύτιμους πόντους που τον διατήρησαν στην κορυφή, αφήνοντας ταυτόχρονα τη Μύκονο στο -4.

Στο πρώτο μέρος έγινε περισσότερο παιχνίδι κέντρου, με την καλύτερη φάση να ανήκει στον Αιολικό. Στο 24' ο Ποτουρίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Μακρής έπιασε την γυριστή κεφαλιά, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντούνη που απέκρουσε ενστικτωδώς, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

panigirismoi-aio-mykonos-2022-23_1-0-stevanovic.jpg (770×513)

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αιολικός βγήκε πιο μπροστά και στο 56' ο Ντινιωτάκης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε στη μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα με κεφαλιά του Αποστολόπουλου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντινιωτάκης ξανά βρέθηκε μόνος με τον Ντούνη μετά από εκπληκτική κούρσα, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει για δεύτερη φορά.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έκαναν περισσότερο διαχείριση του υπέρ τους αποτέλεσμα, μετρώντας ακόμη μια καλή στιγμή στο 76' με την κεφαλιά του Στεφάνοβιτς να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι που δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά σε όλο το 90λεπτο τον Αιολικό, είχαν δύο σουτ με τον Πινέϊρο και τον Σπυρόπουλο.

Με σωστή προσέγγιση και κυρίως με υπομονή αλλά και πάθος στο παιχνίδι τους, οι "κυανόλευκοι" που παίρνουν άριστα σε όλες τις γραμμές, πανηγύρισαν σπουδαία νίκη σε ακόμη έναν "τελικό", μέχρι τον επόμενο.

Οι συνθέσεις:

Αιολικός(Δ. Παπασπύρου):Μουζάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Ganchier, Αρναούτογλου(90'Αννιτσάκης), Αντωνίου, Stevacovic, Κανελλόπουλος, Αποστολόπουλος(69'Δερμιτζάκης), Ντινιωτάκης(83'Μουκίδης), Μακρής

Μύκονος(Θ. Παχατουρίδης):Ντούνης, Σπυρόπουλος, Rayia(81'Γιαννόπουλος), Ματσανάς, Αρκούδας, Τράκας, Σγουρι, Στυλιανόπουλος(66'Πινέϊρο), Βαλαβανόπουλος, Μουρίκι(89'Οικονομικός), Παπαδόπουλος

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey