Βαρύ το τίμημα του Κυπέλλου για τον Αιολικό

11/05/2023 - 11:29 Τελευταία τροποποίηση στις 11/05/2023 - 12:01

Λίγες ώρες μετά τον τελικό Κυπέλλου Λέσβου και την ήττα από τον Αετό Λουτρών (1-0), στον Αιολικό μετρούν τις πληγές τους, που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αποτέλεσμα ή το χαμένο τρόπαιο.

Με την ομάδα της Μυτιλήνης να βρίσκεται μόλις ένα 48ωρο πριν την πρεμιέρα των playoffs για την άνοδο στη Super League 2, αναρωτιέται κανείς πόσο ακόμα θα μπορούσε να… στραβώσει η κατάσταση για τους πρωταθλητές του 4ου oμίλου, γεγονός που φέρνει "πονοκέφαλο" στον Δημήτρη Παπασπύρου.

Ο Καρλίτος αποχώρησε με τρία ράμματα στο κεφάλι και αμέσως μετά τον τελικό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο Παστρικός έγινε αναγκαστική αλλαγή και θεωρείται δεδομένο ότι τίθεται νοκ άουτ στα πρώτα ματς των Playoffs. Ανησυχία υπάρχει όμως και για τον Ντινιωτάκη, που δέχθηκε χτύπημα στο πρώτο ημίωρο και ολοκλήρωσε το ματς με ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα σήμερα 11/5 να πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Γενικότερα, στις τάξεις του Αιολικού επικρατεί εκνευρισμός, για το γεγονός ότι η ομάδα δεν προστατεύθηκε ενόψει των playoffs όπως υποστηρίζουν, με την ανοχή του διαιτητή για κάποια σκληρά μαρκαρίσματα που δέχτηκαν οι "κυανόλευκοι" με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αρκετή ένταση. Κλασικό παράδειγμα ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε ο Πλατέλλας και ο κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση από τον Κουλουδή τη στιγμή της γενικευμένης σύρραξης εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Αετός από την πλευρά του έπαιξε πανέξυπνα, κινούμενος στο όριο σε πολλές περιπτώσεις, σκόραρε νωρίς με τον 17χρονο Βόϊκο, που σίγουρα θα απασχολήσει τον Αιολικό ενόψει της δημιουργίας της Κ19 για το πρωτάθλημα της SL2 και πήγε το ματς εκεί ακριβώς που ήθελε. Και ασφαλώς η δίκη του επιτυχία με την ‘back to back’ κατάκτηση του Κυπέλλου είναι απόλυτα αξιέπαινη.

Εύλογα όμως αναρωτιέται κάποιος για τον Αιολικό, αν θα ήταν προτιμότερο (εφόσον ο τελικός διεξήχθη καθυστερημένα κατά μια εβδομάδα) εκτός των Νάστου, Αποστολόπουλου, Αντωνίου, Μακρή, Ποτουρίδη, Δερμιτζάκη, Αρναούτογλου και Μουζάκη, να είχαν μείνει ακόμα περισσότεροι παίκτες εκτός αποστολής, αδιαφορώντας εντελώς για έναν θεσμό, που δεν είχε να προσφέρει τίποτα στους Μυτιληνιούς πέρα από το γόητρο. Το οποίο σαφέστατα δεν μπορεί να μπει στο «ζύγι» συγκριτικά με την ενδεχόμενη άνοδο στη Super League 2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey