Του έκανε… Χαλάστρα!

13/05/2023 - 19:21 Τελευταία τροποποίηση στις 13/05/2023 - 19:34

Ο Καμπανιακός αναδείχθηκε μεγάλος νικητής της πρεμιέρα των Playoffs ανόδου προς τη Suoer League 2, επικρατώντας του Αιολικού με 2-0 στο Γήπεδο Χαλάστρας.

Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν κατόρθωσε να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, επηρεασμένη και από τις πολλές σημαντικές απουσίες της, αφού δεν κατάφεραν να αγωνιστούν βασικοί πυλώνες του ρόστερ της όπως οι Ντινιωτάκης, Αποστολόπουλος, Δερμιτζάκης, Αντωνίου και Μουζάκης. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο 45λεπτο με τον Ξανθόπουλο να πετυχαίνει με πλασέ το 1-0 στο 13’ και τον Ταΐρη να σκοράρει το 2-0 στο 40’, σε μια φάση πάντως για την οποία ο Αιολικός διαμαρτύρεται πως ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, παρότι οι παίκτες του Δημήτρη Παπασπύρου πήραν μέτρα στο γήπεδο και απείλησαν σε ορισμένες περιπτώσεις, με κυριότερη ένα δυνατό σουτ του Μακρή έξω από την περιοχή, που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας (55’), αλλά και το ακυρωθέν γκολ του Πλατέλλα στο 70ο λεπτό ως οφσάιντ! Στα θετικά η επανεμφάνιση του Γιάννη Μωραΐτη, που μπήκε ως αλλαγή στο 65ο λεπτό, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Μετά το 75ο λεπτό, ήταν ολοφάνερο ότι ο Αιολικός έστρεψε το βλέμμα του στο ματς της Τετάρτης (17/10, 17:00) με τον Τηλυκράτη Λευκάδας στον «Ταρλά», δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε Άνθη, Μαριόλα και Μπαλωμένο, ξεκουράζοντας Μουκίδη, Πλατέλλα και Κανελλόπουλο, χρησιμοποιώντας έτσι συνολικά τους τέσσερις από τους πέντε παίκτες κάτω των 20 ετών (πλην του τερματοφύλακα Τεγρέλλη) που είχε στην αποστολή του. Στο άλλο ματς της 1ης αγωνιστικής ο Γιούχτας επικράτησε στο Ηράκλειο της Κοζάνης με 2-1, εκμεταλλευόμενος την έδρα του.

Οι συνθέσεις:

Καμπανιακός(Η.Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π.(84’Καλπακίδης), Βοσκόπουλος(76’Μάνιος), Ταϊρης, Ξανθόπουλος, Σαρβανίδης(84’Παπακωνσταντίνου), Ιγνατίδης, Πόζογλου(63’Καράμπελας), Καθάριος Ν.(77’Γιαννόπουλος), Κεχαγιάς, Μπουτζίκος,

Αιολικός(Δ. Παπασπύρου):Πιττατζιης, Ποτουρίδης, Νάστος, Ganchier, Αρναούτογλου, Μουκίδης(67’Μωραϊτης), Stevanovic, Κανελλόπουλος(75’Μπαλωμένος), Πλατέλλας(75’Μαριόλας), Carlitos(67’Άνθης), Μακρής

1η αγωνιστική

Γιούχτας-Κοζάνη 2-1

Καμπανιακός-Αιολικός 2-0

Ρεπό: Τηλυκράτης

Βαθμολογία

Καμπανιακός 3 (2-0)

Γιούχτας 3 (2-1)

Τηλυκράτης 0 (0-0)

Κοζάνη 0 (1-2)

Αιολικός 0 (0-2)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey