Λύγισε στην Κοζάνη!

28/05/2023 - 19:18 Τελευταία τροποποίηση στις 28/05/2023 - 21:06

Με ήττα 2-0 επιστρέφει από την Κοζάνη ο Αιολικός, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Playoffs ανόδου προς τη Super League 2.

Ο αγώνας ήταν μέτριος ποιοτικά, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται δυο καλές στιγμές τους στο ματς, αλλά και τις τρανταχτές απουσίες του Αιολικού, που αναγκάστηκε λόγω τραυματισμών να παραταχθεί χωρίς τους Αποστολόπουλο, Ντινιωτάκη, Μακρή, Πλατέλλα, Αντωνίου, Μουζάκη και Καρλίτος.

Η Κοζάνη πήρε προβάδισμα στο 8ο λεπτό με κοντινή προβολή του Βοριαζίδη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια στο δεύτερο δοκάρι. Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους, ο Αιολικός ισορρόπησε και με κορυφαίο παίκτη στο γήπεδο τον Μιχάλη Άνθη, προσπάθησε να γίνει απειλητικός, αλλά εμφάνιζε αδυναμία στην τελική πάσα.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αφού η Κοζάνη αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, ωστόσο ο Αιολικός συνέχισε να δυσκολεύεται να μπει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και σε μια ξαφνική αντεπίθεση η Κοζάνη έφτασε στο 2-0 με γκολ του Αποστολίδη από πολύ δύσκολη θέση. Στο τελευταίο 20λεπτο ο Δημήτρης Παπασπύρου αντικατέστησε τον Άνθη, που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα από όλο το Στάδιο Κοζάνης για την εμφάνιση του, με τον Μαριόλα να παίρνει τη θέση του, ενώ έριξε στο ματς και τον Καφτηράνη αντί του Μουκίδη.

Η τελευταία αλλαγή ήταν αναγκαστική, αφού ο Πιττάτζιης αποχώρησε κουτσαίνοντας και στη θέση του μπήκε ο νεαρός Τεγρέλλης, με τον Αιολικό να χρησιμοποιεί συνολικά 6 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών στη διάρκεια του αγώνα. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με την Κοζάνη να πανηγυρίζει σημαντική νίκη, αλλά και τις δυο ομάδες να υποδέχονται με ικανοποίηση την ισοπαλία στην Κρήτη μεταξύ Γιούχτα και Τηλυκράτη (1-1), αποτέλεσμα που εξέλειψε κάθε πιθανότητα πενταπλής ισοβαθμίας στους 12 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΦΣ Κοζάνη (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Γιαλαμίδης (46′ Πάτας), Βοριαζίδης (46′ Λάμπογλου), Μπακάλης (69′ Τσώτσος), Νιάσε, Κανούλας, Παπαργυρίου (46′ Μπίντζης), Αποστολίδης, Μαραγκός, Τσαπακίδης

Αιολικός (Παπασπύρου): Πιττατζής (84′Τεγρέλλης), Κανελλόπουλος, Μωραΐτης (46′ Αννιτσάκης), Ποτουρίδης, Γκανσιέρ, Νάστος, Ανθής (76′ Μαριόλας), Στεφάνοβιτς, Μουκίδης (76′ Καφτηράνης), Μπαλωμένος (46′ Νικολάου), Αρναούτογλου

4η αγωνιστική

Κοζάνη-Αιολικός 2-0

Γιούχτας-Τηλυκράτης 1-1

5η αγωνιστική, 3/6

Αιολικός-Γιούχτας

Τηλυκράτης-Καμπανιακός

Βαθμολογία

Κοζάνη 6 (5-3)

Καμπανιακός 6 (4-2)

Τηλυκράτης 4 (3-3)

Γιούχτας 4 (3-4)

Αιολικός 3 (2-5)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey