
Απαγορεύεται η χρήση ή επαναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.
"Μπάλα στον Αέρα" 99 FM. Ακούστε Ζωντανά
Ο Αιολικός κέρδισε ξανά μετά την πρεμιέρα της φετινής Super League, όταν είχε επιβληθεί εκτός έδρας της Κοζάνης (1-2) στις 24 Σεπτεμβρίου.
Σχεδόν δυο μήνες μετά, η ομάδα της Μυτιλήνης ζευγάρωσε τις νίκες της, ξανά μακριά από το γήπεδο της, επικρατώντας του Απόλλωνα Πόντου (0-1) στο Πολύκαστρο.
Στον πάγκο του Αιολικού έκατσε ως υπηρεσιακός τεχνικός ο Μπάμπης Πενταρβάνης, μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Απόστολου Χαραλαμπίδη.
Ωστόσο ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του νέου προπονητή Μπόμπαν Κριτσμάρεβιτς. Ο 58χρονος Σέρβος παρακολούθησε μάλιστα όρθιος όλο το 90λεπτο, παίρνοντας μια πρώτη εικόνα από τους νέους του ποδοσφαιριστές.