Φλωρίδης: «Όχι στα λάθη του παρελθόντος»

~~Του Βαγγέλη Παπαντώνη~~

Για τις διοικητικές διεργασίες, που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στον Αιολικό, τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Φλωρίδης, που υπεραμύνθηκε της επιλογής του να κάνει άνοιγμα προς παλιούς παράγοντες της ομάδας, για να στελεχώσουν το διοικητικό συμβούλιο, διευκρινίζοντας ωστόσο πως δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση ομαδοποιημένες λογικές.

Πιο αναλυτικά: «Είμαι σίγουρος, ότι μέσα από τις διεργασίες και τις συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες, ο Αιολικός θα βγει πιο δυνατός. Η ομάδα πρέπει να κάνει άνοιγμα προς όλο τον κόσμο κι ακόμα περισσότερο αυτή τη στιγμή, λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και άλλων συνθηκών που επικρατούν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είμαι της άποψης, πως δεν περισσεύει κανείς. Θα πρέπει όλες οι τοπικές δυνάμεις να συσπειρωθούν γύρω από τον Αιολικό και να στηρίξουν την προσπάθεια, που ξεκίνησε αυτή η διοίκηση από πέρυσι. Εκείνο που θέλω πάντως να τονίσω, είναι ότι δε θα συναινέσουμε σα διοίκηση στις ομαδοποιημένες καταστάσεις και σε λογικές του παρελθόντος. Είμαστε μεν διατεθειμένοι να συζητήσουμε, αλλά δεν έχουμε σκοπό να χαλάσουμε την εικόνα, που έχουμε πλέον στην κοινωνία του νησιού μας. Όσοι θέλουν και μπορούν να έρθουν κοντά μας, θα πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά με το νυν διοικητικό σχήμα, να ασπαστούν τη φιλοσοφία του και τις πρακτικές του. Μόνο έτσι θα βοηθηθεί ουσιαστικά ο Αιολικός. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, να προχωρήσουμε σε κινήσεις, που ενδεχομένως να δυναμιτίσουν μια κατάσταση. Σας ξεκαθαρίζω, πως η ομάδα θα ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία της τη Δευτέρα και δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο αγωνιστικό σκέλος.»

Γριπιώτης: «Μου ζητήθηκε να βοηθήσω»

Από τη μεριά του, ο πρώην Πρόεδρος του Ερσιτέχνη Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης, σε επικοινωνία που είχε το “SportLesvos” μαζί του, έδωσε τη δική του οπτική των πραγμάτων: «Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας, πριν από λίγο καιρό, ο Πρόεδρος του Αιολικού έκανε άνοιγμα προς κάποιους συγκεκριμένους παράγοντες για την επαναδραστηριοποίησή τους στο διοικητικό κομμάτι. Είχα την υποχρέωση να στηρίξω αυτόν τον άνθρωπο, αφού με δικές μου ενέργειες πείστηκε να ασχοληθεί με τον Αιολικό και αισθανόμενος ότι εξ’ αιτίας μου σηκώνει αυτή τη στιγμή το οικονομικό βάρος της ομάδας, έπρεπε να του συμπαρασταθώ. Στις συζητήσεις μας εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο, υπήρξε ταύτιση απόψεων, ωστόσο δέχθηκα την άρνηση του κ. Παπαδόπουλου, ως προς τη συμμετοχή μου στο διοικητικό σχήμα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Αν κατά τον κ. Παπαδόπουλο έχουμε διαφορά φιλοσοφίας, τότε θα μείνω εκτός διοίκησης, αλλά πάντοτε φίλαθλος της ομάδας.»

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.