Έκλεισε Μάκη Μουτζούρη

23/07/2010 - 23:04 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2010 - 10:03

Το μεταγραφικό σίριαλ, που κράτησε σε αγωνία τους φίλους του Αιολικού αλλά και τον ίδιο τον Μάκη Μουτζούρη πέρυσι το καλοκααίρι, ολοκληρώθηκε φέτος με συνοπτικές διαδικασίες. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, που πέρυσι έφτασε μια ανάσα από την ομάδα της Μυτιλήνης, ωστόσο έμεινε τελικά στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, θα φορέσει έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση τη φανέλα του Αιολικού, αφού συμφώνησε πριν από λίγο με τη διοίκηση της ομάδας.

Από τη στιγμή που ο Μουτζούρης πήρε και τυπικά στα χέρια του την ελευθέρας του από το Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, ήταν θέμα χρόνου να επέλθει συμφωνία. Ο ποδοσφαιριστής, του οποίου την αξία εκτιμά ο Δημήτρης Γαβαλάς, δε χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ την πρόταση των διοικούντων του Αιολικού κι έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Εξάλλου, ακόμα κι αν ο Αστέρας Νίκης ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του, πολύ δύσκολα θα κατάφερνε να αποσπάσει το "ναι" του ποδοσφαιριστή, αφού δεν μπορεί το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας να είναι το ίδιο ελκυστικό, όσο το Περιφερειακό.

Με την απόκτηση του Μουτζούρη, ο Αιολικός αποκτά μια ακόμα αξιόπιστη λύση στη δεξιά πλευρά, κάνοντας τον Γαβαλά να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey