Νίκη για να παραμείνει στην κορυφή!

20/12/2011 - 21:32

Εμβόλιμη αγωνιστική πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη στο περιφερειακό πρωτάθλημα, με τον Αιολικό να δοκιμάζεται στην έδρα της Ολυμπιάδας Κερατσινίου.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θέλει μόνο τη νίκη, που θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον 9ο όμιλο ώστε να κάνει Χριστούγεννα... αφ' υψηλού! Ο προπονητής Δημήτρης Σπανός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Σπύρου Μίχου, του ανέτοιμου Παναγιώτη Βουργουτζή και του τιμωρημένου Κώστα αποστολίδη.

Μάλιστα, τα νέα που έρχονται από την ΕΠΟ για τον κεντρικό αμυντικό, μετά την αποβολή του στο ματς με τον Εθνικό και τα όσα κατέγραψε στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής Τάσσης, είναι πολύ άσχημα, κάνοντας λόγο για ποινή που θα ξεπερνά σίγουρα τις τρεις αγωνιστικές και υπό προϋποθέσεις μπορεί να φτάσει ακόμα και τις επτά αγωνιστικές, αφού ο "άρχοντας" της αναμέτρησης σημείωσε πως ο παίκτης του Αιολικού εξύβρισε τον επόπτη Τσιλιπάνο.

Η αποστολή του Αιολικού προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας.

Στον αγώνα κόντρα στην Ολυμπιάδα Κερατσινίου, που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι στο Γήπεδο των Σιταποθηκών και θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το sportlesvos.gr, ορίστηκε διαιτητής ο Αντωνίου από την Αθήνα, με βοηθούς τους Τσαγκάρη και Γεωργακόπουλο του ίδιου Συνδέσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey