Αιφνίδιο διαζύγιο με Καλαϊτζίδη!

23/12/2011 - 10:40 Τελευταία τροποποίηση στις 23/12/2011 - 11:04

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον Αιολικό, με τον Αλέξανδρο Καλαϊτζίδη να αποτελεί από το πρωί και επίσημα παρελθόν από τον Αιολικό!

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Μυτιλήνης, κοινή συναινέσει, χωρίς να διευκρινίζονται επακριβώς οι λόγοι του διαζυγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr, από το ξεκίνημα της συνεργασίας Αιολικού και Καλαϊτζίδη δεν υπήρχε "χημεία" μεταξύ τους.

Παράλληλα, ο 26χρονος τερματοφύλακας "πλήρωσε" με αυτόν τον τρόπο το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε στο πρωτάθλημα, αφού κατά γενική ομολογία δεν ήταν ο γνωστός Καλαϊτζίδης που "καθάριζε" τις δύσκολες φάσεις στην ΑΕΛΚ, ενώ φέρει μεγάλη ευθύνη τόσο στο γκολ που δέχθηκε ο Αιολικός στη Ραφήνα, όσο και προχθές στο Κερατσίνι.

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του, ο προπονητής Δημήτρης Σπανός έχει ήδη εισηγηθεί τον εκλεκτό, με τη διοίκηση και συγκεκριμένα τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Κουτρομπίλα να έχει αναλάβει το δύσκολο έργο των διαπραγματεύσεων.

Το ρεπορτάζ του sportlesvos.gr κάνει λόγο πάντως για "πορτιέρο κατηγορίας", που μετρά στην καριέρα του αρκετές συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα, ωστόσο η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται δύσκολη, αφού αγωνίζεται βασικός (και) φέτος στην ομάδα του. Οι άνθρωποι του Αιολικού πάντως ποντάρουν πολλά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος του και ευελπιστούν, πως τις επόμενες ημέρες θα μπορέσουν να κλείσουν το "deal" και να καλύψουν επάξια το κενό που αφήνει ο Καλαϊτζίδης.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey