Εργομετρικά τεστ επί διημέρου

23/12/2011 - 11:35 Τελευταία τροποποίηση στις 23/12/2011 - 12:12

Την ευκαιρία να διαπιστώσει τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του θα έχει αυτό το διήμερο ο Δημήτρης Σπανός, μέσα από ειδικά εργομετρικά τεστ, στα οποία υποβάλλονται από το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού.

Η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης, λίγο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αιγιώτη προπονητή, είχε προγραμματίσει να παρευρεθούν στο νησί δύο καταξιωμένοι επιστήμονες εργοφυσιολογίας, ενώ ένα μικρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας δεν επέτρεψε στον Μυτιληνιό Νίκο Ματζουράνη να δώσει κι εκείνος το παρόν στη διαδικασία.

Ο Αιολικός συνεργάζεται με την "Ergo Diagnosis" και τους διακεκριμένους επιστήμονες Νίκο Δημητριάδη και Βαγγέλης Ρουσόπουλο, που έχουν να επιδείξουν σπουδαίο έργο ως προπονητές φυσικής κατάστασης. Είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Δημητριάδης ήταν προπονητής της Αθανασίας Τσουμελέκα που κατέκτησε στο βάδην το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα της Αθήνας (2004), ενώ ο κ. Ρουσόπουλος έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του συνεργασίες με την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού θα υποβληθούν σε σειρά εργομετρικών τεστ, ώστε από τα αποτελέσματα που θα εξαχθούν, να σχεδιαστεί ειδικό πρόγραμμα εγκύμνασής τους από τον προπονητή Δημήτρη Σπανό, σε συνεννόηση πάντοτε με τους δύο επιστήμονες που ήρθαν γι' αυτό το σκοπό στη Μυτιλήνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey