Δίνει... γάντια στον Αθανασόπουλο!

28/12/2011 - 16:48 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2011 - 17:23

Ο Αιολικός βρέθηκε σε αναζήτηση τερματοφύλακα, μετά την αιφνίδια λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Καλαϊατζίδη και δε χρειάστηκε να ψάξει πολύ, αφού ο πρώτος υποψήφιος μεταγραφικός στόχος συμφώνησε κιόλας να φορέσει τα κυανόλευκα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Χρήστο Αθανασόπουλο, που αποτελεί αναμφίβολα έναν τερματοφύλακα από το... πάνω ράφι, όπως σας είχε ενημερώσει το sportlesvos.gr από τις 23 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για έναν έμπειρο πορτιέρο, ηλικίας 29 ετών, με πλούσια θητεία στις εθνικές κατηγορίες. Τα τελευταία τρία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Καλλιθέας, μετρώντας συνολικά 47 συμμετοχές σε Β και Γ' Εθνική, ενώ φέτος αγωνίστηκε βασικός και στα 8 ματς της Football League.

Ο προπονητής του Αιολικού Δημήτρης Σπανός γνωρίζει πολύ καλά τον Αθανασόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε τη σεζόν 2006-07 στην Αναγέννηση Άρτας, δίνοντας του σε εκείνο το πρωτάθλημα 33 συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού βρίσκεται από χθες στη Μυτιλήνη, αναμένοντας την 1η Ιανουαρίου για την τυπική επισημοποίηση της μεταγραφής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey