Σιγουριά στα μετόπισθεν με Ζώνα!

29/12/2011 - 10:25 Τελευταία τροποποίηση στις 29/12/2011 - 10:57

Ο Αιολικός έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, δίνοντας ξεκάθαρα το στίγμα του εν όψει της απαιτητικής συνέχειας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και στοχεύοντας αποκλειστικά στον τίτλο, την άνοδο και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μετά την απόκτηση του Αθανασόπουλου, η ομάδα της Μυτιλήνης ενέταξε στο δυναμικό της και τον αμυντικό Παναγιώτη Ζώνα, που αποτελούσε μέχρι προ ημερών τον αρχηγό του Θρασύβουλου στη Football League, με πλούσια θητεία στις εθνικές κατηγορίες και σε Βύζαντα Μεγάρων, ΠΑΟ Ρουφ, Λεβαδειακό και Λαμία.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσαι παρελθόν από την ομάδα της Φυλής, λίγο μετά την έναρξη της αγωνιστικής δράσης στη φετινή Football League, αφού παρουσιάστηκε στο Στρατό και υπηρετεί αυτή την περίοδο τη θητεία του στη Λέσβο. Ο Αιολικός κινήθηκε αστραπιαία και απέσπασε την υπογραφή του, ενώ άμεσα ο ποδοσφαιριστής... κατηφόρισε από τον Πολιχνίτο στη Μυτιλήνη, ώστε να δίνει καθημερινά το παρόν στις προπονήσεις και να ενταχθεί άμεσα στα πλάνα του Δημήτρη Σπανού.

Με τον Αιολικό να περιμένει εναγωνίως την ανακοίνωση της ποινής του Κώστα Αποστολίδη και τις πληροφορίες από την ΕΠΟ να κάνουν λόγο για τιμωρία επτά αγωνιστικών σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο Φύλλο Αγώνα με τον Εθνικό ο διαιτητής Τάσσης, κρίθηκε επιτακτική η απόκτηση μια επιπλέον αξιόλογης λύσης στα μετόπισθεν και η διοίκηση των Μυτιληνιών κατάφερε και με το παραπάνω να "ψωνίσει" ακόμα μια φορά παίκτη κατηγορίας, κάνοντας αίσθηση στη Δ' Εθνική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey