Ήρθε ο Αντωνούρης στη Μυτιλήνη

Με ένα νέο πρόσωπο θα πραγματοποιηθεί η απογευματινή προπόνηση του Αιολικού, αφού από το πρωί βρίσκεται στη Μυτιλήνη ο 21χρονος αμυντικός της Ρόδου Μάριος Αντωνούρης. Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει μέρος τις επόμενες ημέρες στην προετοιμασία της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Φώτη Κοκκινέλλη και αν ο προπονητής του Αιολικού κρίνει πως μπορεί να βοηθήσει, τότε θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους Ροδίτες.

Η διοίκηση του Αιολικού τα έχει βρει σε όλα με τους ομολόγους της στην ομάδα της Ρόδου και απομένει η συγκατάθεση του παίκτη, εφόσον αποφασιστεί να παραμείνει στο ρόστερ. Σε διαφορετική περίπτωση, από την ομάδα της Ρόδου θα δοθεί εκ νέου δανεικός στην ΑΕΡ Αφάντου.

Ο Μάριος Αντωνούρης, δε βρήκε θέση πέρυσι στο ρόστερ της Ρόδου, που αγωνίστηκε στη Β' Εθνική, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην ΑΕΡ Αφάντου, στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Η χρονιά κύλησε δυσάρεστα για το νεαρό ποδοσφαιριστή, αφού ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμου. Για τον 21χρονο αμυντικό, οι άνθρωποι του Αιολικού έχουν πάρει πολύ καλές συστάσεις και μένει να αποδειχθεί, αν μπορεί να βοηθήσει άμεσα, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Elia-thalassa

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.