Κινήσεις καλής θέλησης...

18/08/2010 - 20:46 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2010 - 10:15

~~ Του Βαγγέλη Παπαντώνη ~~

Αιολικός και Παναγιώτης Χρόνης φαίνεται πως βάζουν "νερό στο κρασί τους" και θα συνεχίσουν την κοινή τους συνύπαρξη στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Ο νεαρός μέσος προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα, έπειτα από νέα τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε με τον Πρόεδρο Γιάννη Φλωρίδη σήμερα το πρωί.

Μάλιστα, εκτός απροόπτου οι δυο τους αναμένεται να συνατηθούν το βράδυ, ώστε να δώσουν εκ νέου τα χέρια και ο 26χρονος δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής να συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Μυτιλήνης, αποτελώντας ένα πολύτιμο εργαλείο στο χώρο της μεσαίας γραμμής για τον Φώτη Κοκκινέλλη.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας έκανε ξανά την εμφάνισή του και ο νεαρός Στρατής Διακορώνας, που έλειψε τις προηγούμενες ημέρες για οικογενειακούς λόγους. Μάλιστα, οι διοικούντες τον Αιολικό είχαν αφήσει να εννοηθεί πως ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Μυτιλήνης, όμως τελικά τέθηκε ξανά υπό τις οδηγίες των Κοκκινέλλη και Λουτραγώτη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν πέντε ποδοσφαιριστές, οι Δάρρας, Μουτζούρης, Δημάκης, Σκαλοχωρίτης και Τσιταντίνος, λόγω ενός ελαφριού προβλήματος στον τετρακέφαλο.

Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey