Κλήρωσε για τα μπαράζ ανόδου

05/04/2016 - 12:59 Τελευταία τροποποίηση στις 05/04/2016 - 13:10

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ, που οδηγούν στην άνοδο προς την Γ’ Εθνική και σίγουρα ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Λέσβου μόνο... ευτυχισμένος δεν μπορεί να αισθάνεται. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τη σειρά των αγώνων, μετά την πρεμιέρα εντός έδρας με τις Κυκλάδες ακολουθούν τρία σερί εκτός έδρας ματς μέσα σε επτά ημέρες…

Φέτος, η διαδικασία θα ξεκινήσει την Κυριακή 15 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου, μοιράζοντας όμως από δύο προνομιούχα εισιτήρια σε κάθε έναν εκ των 14 ομίλων, που έχουν συγκροτηθεί. Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και κάποιες εβδομάδες όμως, ο πρωταθλητής ΕΠΣ Λέσβου θα αναμετρηθεί με τους αντίστοιχους των ΕΠΣ Χίου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, αφού την τελευταία στιγμή η ΕΠΟ έβγαλε από το νησιωτικό όμιλο την ΕΠΣ Σάμου, στέλνοντας τη με Ανατολική – Δυτική Αττική και Κόρινθο, φέρνοντας της αντιμέτωπους τους Ροδίτες, γεγονός που δυσκολεύει κατά πολύ τις ελπίδες ανόδου.

Μετά την κλήρωση, ο πρωταθλητής ΕΠΣΛ καλείται να αντιμετωπίσει κατά σειρά τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ Κυκλάδων (15/5) εντός έδρας, ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός με ΕΠΣ Δωδεκανήσων (18/5) και ΕΠΣ Χίου (22/5) και η σειρά επαναλαμβάνεται αντίστροφα στο Β’ Γύρο. Κάτι που φέρνει τον εκπρόσωπο μας στη δύσκολη θέση να δώσει τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς μέσα σε μία εβδομάδα, με όσα αυτή η εξέλιξη συνεπάγεται για το χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας!

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια δύσκολη κλήρωση είτε για τον Αίγειρο Μυστεγνών, είτε για τον πρωταθλητή Λήμνου, που θα «επιβιώσει» από τη μεταξύ τους μονομαχία για τον τίτλο της ΕΠΣ Λέσβου, συμμετέχοντας στα μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ.

Δείτε το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey