Τι συμβαίνει με την ΕΠΣ Κυκλάδων;

14/04/2016 - 12:20

Πολλά ερωτηματικά έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα σχετικά με την ΕΠΣ Κυκλάδων και την πιθανότητα να υποστεί κυρώσεις από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που... ακουμπάνε ακόμα και τη συμμετοχή του πρωταθλητή της στα επερχόμενα μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική, όπου μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσει και τον εκπρόσωπο της ΕΠΣ Λέσβου.

Το "SL" έψαξε και έμαθε ότι η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων έχει τα... θεματάκια της, με αποτέλεσμα να είναι μεν σε ισχύ, αλλά πιθανότατα να κριθεί προσεχώς παράνομη και έκπτωτη από την ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, ενώ βάσει καταστατικού θα έπρεπε στην ΕΠΣ Κυκλάδων να έχουν προβεί σε εκλογές λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αυτές δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. Παραδόξως όμως, το διοικητικό συμβούλιο από 9μελες έγινε αυθαίρετα 11μελές, αλλά τα δύο νέα μέλη του ΔΣ δεν είχαν θέσει υποψηφιότητα στην τελευταία εκλογική διαδικασία, παρά μόνο σε κάποιες παλαιότερων ετών! Υπήρξαν μάλιστα σωματεία που κατέθεσαν προσφυγή στην ΕΠΟ και το ζήτημα θα έπρεπε να έχει εξεταστεί εδώ και καιρό από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας. Όμως, λόγω της παρατεταμένης αποχής των δικηγόρων, η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί, ενώ το διαιτητικό δικαστήριο έχει δώσει νέα ημερομηνία για τις 19 Απριλίου, με την προϋπόθεση ότι οι δικηγόροι θα είναι στο πόστο τους!

Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες να τιμωρηθεί η ΕΠΣ Κυκλάδων είναι υπαρκτές και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο 10ος Όμιλος των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ θα πραγματοποιηθεί δίχως τον -κατά τα φαινόμενα τροπαιούχο- Πανθηραϊκό, με μόλις τρεις ομάδες για δύο προνομιούχα εισιτήρια προς τη Γ' Εθνική. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση και στο επερχόμενο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Για κάθε νεότερη εξέλιξη, το "SL" σας ενημερώνει με σχετικά ρεπορτάζ και άρθρα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey