Τρέχουν και... δεν φτάνουν στις Κυκλάδες!

08/05/2016 - 13:43 Τελευταία τροποποίηση στις 08/05/2016 - 14:01

H Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ συνεδρίασε χθες και έλαβε μια απόφαση - καταπέλτη εις βάρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, επαναφέροντας έτσι τα σενάρια περί μη συμμετοχής του Πανθηραϊακού στα επερχόμενα μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας "Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων αποφάσισε επίσης κατ’ εφαρμογή του άρθρου 17 παρ δ και ε του καταστατικού της ΕΠΟ, οι αποφάσεις του Δ.Σ. και των λοιπών Επιτροπών και Οργάνων της ΕΠΣ Κυκλάδων να μην αναγνωρίζονται από την Ε.Π.Ο. μέχρι την έκδοση απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, που θα επιλύει το μείζον θέμα της νομιμότητας του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων." Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι εφόσον η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ κρίνει ανάλογα, τότε μπορεί να εισηγηθεί στην Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής το μη ορισμό των αγώνων του Πανθηραϊκού στα μπαράζ, μετά από τις παρεμβάσεις που κατέθεσαν οι τρεις πρωταθλήτριες των ΕΠΣ Λέσβου, Χίου και Δωδεκανήσου, αντιπάλων της ομάδας της Σαντορίνης στον όμιλο του Αιγαίου.

Στην ΕΠΣ Κυκλάδων... ψάχνονται να κάνουν άμεσα εκλογές, έχοντας διαπιστώσει έστω και αργά πως η επένδυση του Πανθηραϊκού κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα. Ωστόσο, ακόμα και αύριο να προκηρυχθούν αυτές, είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες πριν τις 22 Μαΐου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στη "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" της Δευτέρας (9/5).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey