Ευχαριστεί ο Αίγειρος τους φιλάθλους

16/05/2016 - 15:17

Ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο της Λέσβου, εξέδωσε η διοίκηση του Αίγειρου Μυστεγνών, για την προσέλευση και τη στήριξη που παρείχαν στην ομάδα στην πρεμιέρα των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕΣ Αίγειρος Μυστεγνών ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κοινό του νησιού μας για την πολύ θερμή ατμόσφαιρα που επιφύλαξε στην ομάδα μας στο σημερινό αγώνα με τον Πανθηραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Παρά το άτυχο αποτέλεσμα υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στη συνέχεια των αγώνων για να εκπροσωπήσουμε επάξια το λεσβιακό ποδόσφαιρο. Συγχαιρουμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας μας για την φιλότιμη προσπάθεια τους.

Το Δ.Σ. και κόσμος θα είναι αρωγοί τους στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια και που έφερε αυτή την ομάδα εδώ που βρίσκεται, γράφοντας με χρυσά γράμματα ιστορικές σελίδες για τον σύλλογο και το μικρό χωριό μας. Είμαστε περήφανοι που το όνομα Αίγειρος Μυστεγνών ακούγεται και θα ακούγεται για πολύ ακόμα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey