Βαριά ήττα στη Ρόδο για Αίγειρο

18/05/2016 - 16:51 Τελευταία τροποποίηση στις 18/05/2016 - 20:55

Σκούρα τα βρήκε ο Αίγειρος Μυστεγνών απέναντι στη Ρόδο, στην αναμέτρηση της 2ης Αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο προς τη Γ' Εθνική. Η ομάδα της Λέσβου υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα με σκορ 5-1, αποτέλεσμα που κρατά τους Ροδίτες στην κορυφή του ειδικού βαθμολογικού πίνακα.

Σαφέστατα επηρεασμένοι από το δεύτερο ματς μέσα σε τρεις ημέρες και φυσικά από το δύσκολο ταξίδι, οι παίκτες του Θοδωρή Παπαλόπουλου δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι σε μία ομάδα, που έδειξε και στη Χίο ότι έχει την ποιότητα και μπορεί να φτάσει με ευχέρεια στα αντίπαλα δίχτυα.

Οι Ροδίτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12' με δράστη τον Αμανατίδη από ασίστ του Δελαπόρτα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Αίγειρος προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού του Σεραφίγκου, με τον Παπαλόπουλο να διαφοροποιεί τα πλάνα του. Στο 25' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αρχοντούλη, με τον Παυλίδη να μετατρέπει την εσχάτη των ποινών σε γκολ για το 2-0. Η ομάδα των Μυστεγνών στάθηκε άτυχη στη φάση του 40ου λεπτού, όταν ο Μαλακός βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως πλάσαρε ψηλά άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η Ρόδος πέτυχε και τρίτο γκολ αυτή τη φορά με τον Γκόγκα έπειτα από σέντρα του Καντιμοίρη.

Με τα πάντα να έχουν κριθεί πια, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στην επανάληψη, φθάνοντας στο 48' στην επίτευξη και τέταρτου γκολ με τον Δελαπόρτα. Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Παπαλόπουλος έκανε και τις υπόλοιπες αλλαγές του. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, ο Αίγειρος πέτυχε το γκολ της τιμής με σκόρερ τον Συβρή για το 4-1, όμως οι Ροδίτες είχαν αποθέματα για ακόμα ένα τέρμα, πετυχαίνοντας με τον Παυλίδη το τελικό 5-1.

Στο άλλο ματς της 2ης Αγωνιστικής, ο Πανθηραϊκός επικράτησε με 2-0 του Ποσειδώνα Καρδαμύλων και πέτυχε έτσι το "2 στα 2" στον όμιλο.

Συνθέσεις:

ΡΟΔΟΣ (Σ. Ορφανίδης): Κεφαλάς, Καντιμοίρης, Ορφανίδης, Θεοδοσίου, Καλημέρης (70' Ιμεραλιλάϊ), Τζιβίλογλου (51' Νικήτας), Αμανατίδης (58' Αξιώτης), Αρχοντούλης, Δελαπόρτας, Γκόγκας, Παυλίδης

ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ (Θ. Παπαλόπουλος): Κουμπάς, Κατπαγιάννης, Μουτζούρης (65' Κοντονίκας), Λεονταρίδης, Τριλιανός (65' Μαστραντωνάς), Χριστοδούλου, Λίλα, Γιακαλής, Σεραφίγκος (15' λ.τρ Τσιπάς), Συβρής, Μαλακός

Βαθμολογία

  Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ Β. Ν.-Η.
1. Ρόδος 6 9-1
2. Πανθηραϊκός 6 4-0
3. Αίγειρος Μυστεγνών 0 1-7
4. Ποσειδώνας Καρδαμύλων 0 0-6

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey