Ήττα στο "Φαφάλειο" για Αίγειρο

22/05/2016 - 19:20 Τελευταία τροποποίηση στις 22/05/2016 - 20:21

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Αίγειρος Μυστεγνών από τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, σε ματς που διεξήχθη στο "Φαφάλειο" Στάδιο Χίου, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ.

Η ομάδα της Λέσβου δεν κατόρθωσε να πανηγυρίσει έτσι το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στη διαδικασία, κάνοντας μάλιστα και... δώρο τα δύο γκολ στους πρωταθλητές της Χίου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Αίγειρο, αφού στο 2ο μόλις λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Καπταγιάννη, έπειτα από σέντρα του Φεγγουδάκη, με τον αμυντικό της ομάδας των Μυστεγνών να μην τοποθετηθεί σωστά το κορμί του, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Σπετσιώτη. Ακολούθως, χάθηκε μοναδική ευκαιρία για την ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου, με τον Μαλακό να βγαίνει τετ α τετ και να μην μπορεί να πλασάρει για την ισοφάριση (6'). Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Αίγειρος έφτασε κοντά στο γκολ και με τον Λεονταρίδη (26'), η προβολή του οποίου όμως πέρασε άουτ. Χαμένες ευκαιρίες και από Σεραφίγκο (28'), Καπταγιάννη (39') στο πρώτο 45λεπτο, με τον Αίγειρο να είναι κυρίαρχος, αλλά... πίσω στο σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη, η ομάδα των Μυστεγνών κυνήγησε το γρήγορο γκολ που θα της επέτρεπε να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς από το ματς. Άσκησε πίεση στα καρέ του Ποσειδώνα και στο 70ο λεπτό κατόρθωσε με γκολ του Συβρή να ισοφαρίσει σε 1-1, δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Παρά το ψυχολογικό πλεονέκτημα όμως, οι παίκτες του Αίγειρου δεν έδειξαν την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση και πέντε λεπτά μετά δέχθηκε και δεύτερο γκολ, έπειτα από κόρνερ και λάθος αντίδραση από τον Σεραφίγκο, ο οποίος δεν μπόρεσε να διώξει με τον Πελαντή να πετυχαίνει το 2-1 (75'). Το μόνο αξιοσημείωτο στα επόμενα λεπτά, ένα δοκάρι του Συβρή από εκτέλεση φάουλ, παρά την υπεροχή των πρωταθλητών ΕΠΣ Λέσβου.

Το τελικό 2-1 χάρισε το τρίποντο στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων και την 3η θέση ως τώρα στον όμιλο, με τον Αίγειρο Μυστεγνών πλέον ουραγό στην ειδική βαθμολογία. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ρόδος πέρασε με 0-2 από τη Σαντορίνη, νικώντας τον Πανθηραϊκό, χάρη στα γκολ των Παυλίδη με πέναλτι (14') και Αρχοντούλη (75′).

ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ (Θ. Παπαλόπουλος): Σπετσιώτης, Γιακαλής, Μουτζούρης, Λεονταρίδης, Καπταγιάννης, Τριλιανός, Μαστραντωνάς, Κοντονίκας (60' Λίλα), Σεραφίγκος (75' Τσιπάς), Συβρής, Μαλακός (60' Δεσποτίδης) 

Βαθμολογία

  Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ Β. Ν.-Η.
1. Ρόδος 9 11-1
2. Πανθηραϊκός 6 4-2
3. Ποσειδώνας Καρδαμύλων 3 2-7
4. Αίγειρος Μυστεγνών 0 2-9

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey