Δίκαιη ήττα από Ρόδο [vid]

29/05/2016 - 17:29 Τελευταία τροποποίηση στις 29/05/2016 - 23:56

Ο Αίγειρος Μυστεγνών υποχρεώθηκε σε νέα ήττα από την ομάδα της Ρόδου, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ. Οι Ροδίτες, έχοντας εξασφαλίσει το ένα προνομιούχο εισιτήριο ανόδου προς τη Γ' Εθνική από την προηγούμενη αγωνιστική, ήρθαν στη Λέσβο με στόχο να βγάλουν την υποχρέωση, σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα και αδιάφορο βαθμολογικό. Η ποιότητά τους όμως ήταν τέτοια, που έφτασαν σχετικά εύκολα σε μια δίκαιη νίκη με σκορ 0-3.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Λουτρών, παρουσία περίπου 150 φιλάθλων, με τη Ρόδο να ξεκινά καλύτερα το ματς, πιέζοντας για ένα γρήγορο γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 12ο λεπτό σε ένα σουτ του Αξιώτη, που κατέληξε στην αγκαλιά του Σπετσιώτη, ενώ στο 25' από ένα φάουλ του Καντιμοίρη, ο Τζιβίλογλου δεν κατάφερε να επωφεληθεί από τη μικρή περιοχή. Μετά το ημίωρο, ο Αίγειρος ισορρόπησε και μάλιστα έφτιαξε τις δικές του ευκαιρίες, που ήταν και οι πιο κλασικές. Αρχικά, ο Μουτζούρης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με τους αμυντικούς να απομακρύνουν δύσκολα σε κόρνερ, στο δεύτερο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Τριλιανός από το ύψος του πέναλτι επιχείρησε το συρτό σουτ, όμως ο Τζιβίλογλου, πεσμένος στο έδαφος, είδε την μπάλα να χτυπά στο σώμα του και να απομακρύνεται.  Η ομάδα των Μυστεγνών είχε μία ακόμα ευκαιρία με τον Συβρή, το σουτ του οποίου στο 38ο λεπτό μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ράτζα. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το πρώτο 45λεπτο θα έληγε ισόπαλο δίχως τέρματα, από ένα λάθος του Αίγειρου στη μεσαία γραμμή, ο Αξιώτης έβγαλε με βαθιά μπαλιά μόνο του τον Ιμεραλιλάϊ, που "κρέμασε" στην έξοδο τον Σπετσιώτη, γράφοντας το 0-1!

Στην επανάληψη, ο Αίγειρος προσπάθησε να φανεί απειλητικός στα πρώτα λεπτά, θέλοντας να διεκδικήσει την άμεση ισοφάριση, όμως δημιούργησε κενά στα μετόπισθεν, που η κλάση των παικτών της Ρόδου δεν άφησαν ανεκμετάλλευτα. Στο 55ο λεπτό, σε μια φάση καρμπόν όπως του πρώτου τέρματος, ο Δελαπόρτας έβγαλε με ωραία μπαλιά τετ α τετ τον Ευγενικό, που με νέα λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Σπετσιώτη για το 0-2. Η ψυχολογία των παικτών του Θοδωρή Παπαλόπουλου ήταν στο ναδίρ μετά και το δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα δύο λεπτά μετά να δεχθούν και το 0-3, όταν ο Σπετσιώτης έκανε λάθος εκτίμηση μιας ακίνδυνης σέντρας, χάνοντας τον έλεγχο της μπάλας στη μικρή του περιοχή, με τον Παυλίδη που καραδοκούσε να τη σπρώχνει στα δίχτυα για το 0-3. Η ομάδα της Ρόδου είχε ένα ακόμα τετ α τετ στο 76' με τον Ευγενικό, το πλασέ του όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο μπροστά από τις δύο εστίες, με τον διαιτητή Μπακογιάννη να μην κρατά καν καθυστερήσεις, σφυρίζοντας τη λήξη του ματς με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών.

ΑΙΓΕΙΡΟΣ (Θ. Παπαλόπουλος): Σπετσιώτης, Γιακαλής, Τσιβγούλης, Λεονταρίδης, Τριλιανός, Χριστοδούλου, (60' Καπταγιάννης), Δεσποτίδης (71' Μαστραντωνάς), Τσιπάς (71' Λίλα), Σεραφίγκος, Συβρής, Μουτζούρης

ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Ορφανίδης, Καντιμοίρης (80' Καμπούρης), Νικήτας, Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου (71' Αρχοντούλης), Αξιώτης, Παυλίδης, Δελαπόρτας (74' Εμίλ), Ευγενικός, Ιμεραλιλάϊ

Χθες, στο άλλο ματς της 5ης Αγωνιστικής, ο Πανθηραϊκός απέσπασε ισοπαλία στη Χίο από τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, εξασφαλίζοντας έτσι το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο της ανόδου.

Βαθμολογία

  Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ Β. Ν.-Η.
1. Ρόδος 15 17-1
2. Πανθηραϊκός 10 7-2
3. Ποσειδώνας Καρδαμύλων 4 2-10
4. Αίγειρος Μυστεγνών 0 2-15

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey