Αγώνας "κλειδί" στη Σύρο

14/05/2022 - 20:33 Τελευταία τροποποίηση στις 14/05/2022 - 21:06

Αναχωρεί αύριο το πρωί για τη Σύρο ο Αετός Λουτρών για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική κόντρα στην Ελλάς Σύρου που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 17:00.

Ματς-κλειδί και για τις δύο ομάδες, καθώς η πρώτη στη βαθμολογία Ελλάς Σύρου με νίκη θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την άνοδο, ενώ αναγκασμένος να φύγει με θετικό αποτέλεσμα είναι και ο Αετός μετά την ήττα στη Χίο έτσι ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στο "κόλπο" της ανόδου, διαφορετικά τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά.

Ο Θεαγένης Διονυσάτος πέρα από τον Παναγιώτη Χρυσάφη που έχει τελειώσει η χρονιά γι αυτόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, δεν θα έχει στην διάθεση του ούτε τον νεαρό Διμπαμπή ο οποίος θα παρουσιαστεί για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Η ομάδα τω Λουτρών αναμένεται να αναχωρήσει από τη Σύρο με το πλοίο της άγονης γραμμής την Τρίτη το απόγευμα και θα επιστρέψει στη βάση της την Τετάρτη το πρωί μετά από ένα εξουθενωτικό ταξίδι.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής του 8ου ομίλου, αύριο Κυριακή στις 16:00 o Ατρόμητος θα παίξει στη Χίο με τη Μαρκό και ο Άρης Πετρούπολης εντός έδρας με τον Πανσαμιακό, ενώ ρεπό έχει ο Ιάλυσος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey