Σπαχίου και Ξηρογιάννης καθάρισαν για τον Ιάλυσο

25/05/2022 - 17:33 Τελευταία τροποποίηση στις 25/05/2022 - 22:12

Νικητής 0-1 έφυγε από τα Λουτρά ο Ιάλυσος κάνοντας καθοριστικό βήμα για την επιστροφή του στη Γ Εθνική, ενώ δυσκόλεψε πλέον αρκετά η υπόθεση της ανόδου για τον Αετό. Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο διαιτητής Ξηρογιάννης ο οποίος αποτέλεσε τον "12ο παίκτη" της ομάδας της Ρόδου.

Στον αγώνα που έκανε σέντρα στις 2 ώρα το μεσημέρι με την αφόρητη ζέστη να δυσκολεύει περισσότερο τις προσπάθειες των παικτών, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στο πρώτο μέρος και τον Αετό να παίρνει τα ηνία του αγώνα στην επανάληψη, ωστόσο στη μια και μοναδική ουσιαστική φάση, ο Ιάλυσος βρήκε το νικητήριο γκολ με τον Σπαχίου, ενώ αντιθέτως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, έχοντας σαφώς ξεκάθαρο αντίπαλο πέρα από τους Ροδίτες και τον Βοιωτό διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος ήταν εντελώς προκλητικός στα σφυρίγματα του σε όλο το 90λεπτο.

Ο Ιάλυσος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 7ο λεπτό με τον Παπουτσογιαννόπουλο μετά από εκτέλεση φάουλ να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Αετό, με τον Παλαμουτσή να σουτάρει από το ημικύκλιο και τη μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ανδρούτσου. Οι Ροδίτες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, με τον Χατζησάββα να επιχειρεί το σουτ στο 32' χωρίς αποτέλεσμα και λίγο αργότερα τον Καπταγιάννη να μπλοκάρει σουτ του ίδιου παίκτη, ενώ ο Χατζησάββας ξανά στο 43' έκανε την κεφαλιά όμως ο Κουμπάς ήταν για άλλη μια φορά σταθερός.

Το σκηνικό στη δεύτερο ημίχρονο άλλαξε με τους γηπεδούχους παίρνουν την πρωτοβουλία πλησιάζοντας στο γκολ, όμως η τύχη δεν τους χαμογέλασε παίρνοντας στο τέλος το απόλυτο μηδέν. Η πρώτη προσπάθεια ανήκει στον Βλαστέλλη στο 62' όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο. Στο 70' μετά από παράλληλο γύρισμα του Γκέζου, ο Σπαχίου που αντικατάστησε στο ημίχρονο τον Μπάρδο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1. Ο Αετός στη συνέχεια αύξησε την πίεση, ζήτησε πέναλτι στο 75' σε χέρι αμυντικού μετά από σουτ του Λαμπράκη και λίγο αργότερα ο Μιχαλάκης δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα το Σεφουλάϊ ο οποίος στο 83' δεν μπόρεσε να γίνει αποδέκτης της μπάλας μετά από παράλληλη σέντρα του Αλαγιάννη χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση από πλεονεκτική θέση. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και πλέον ο Αετός μετά την δεύτερη ήττα στα μπαράζ και πρώτη στο γήπεδο του τη φετινή σεζόν, καλείται να κάνει την υπέρβαση στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να κερδίσει την άνοδο.

Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια, της 5ης αγωνιστικής ο Άρης Πετρούπολης νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο Αγ. Γεωργίου, ενώ Μαρκό και Έλλάς Σύρου έμεινα στην λευκή ισοπαλία, αποτέλεσμα που κράτησε ζωντανό τον Αετό τουλάχιστον μαθηματικά. Η ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου βάσει της βαθμολογίας, χρειάζεται 4 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια, καθώς η Μαρκό έχει ρεπό και σε περίπτωση ήττας την επόμενη αγωνιστική μέσα στην έδρα του Άρη Πετρούπολης, οι Λουτραγώτες πρέπει να κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική τη Μαρκό με διαφορά τριών τερμάτων.

Οι συνθέσεις:

Αετός (Διονυσάτος): Κουμπάς,Κριπιντίρης,Καλαφάτης, Καπταγιάννης, Τσομπανέλλης (81'Καδής), Παλαμουτσής, Πετρουζέλλης, Μιχαλάκης, Σεφουλάι, Λαμπράκης(78'Αλαγιάνης) , Βλαστέλλης

Ιάλυσος (Ρουτζιέρης): Ανδρούτσος, Πατσίλης, Γκέζος, Θεοδοσίου, Τερζίου, Ρεκλείτης, Ρούσσος, Παπουτσογιαννόπουλος (84'Λερογιάννης), Ιντριζάι, Μπάρδος(46'Σπαχίου), Χατζησάββας(92'Παγκράτης)

Τα αποτελέσματα

mparaz-apotelesmata-5h-agonisitki.jpg (770×134)

Η βαθμολογία

vathmologia=mparaz-5h-agonistiki.jpg (770×307)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey