Έκλεισε τη χρονιά με νίκη ο Αετός 1-0 τη Μαρκό

05/06/2022 - 19:43 Τελευταία τροποποίηση στις 05/06/2022 - 20:38

Με σκορερ τον Σεφουλάϊ στο 88' ο Αετός πήρε τη νίκη 1-0 απέναντι στη Μαρκό, ωστόσο η φιλοξενούμενη ομάδα πανηγύρισε την άνοδο στη Γ Εθνική, καθώς παρά την ισοβαθμία υπερτερεί στην συνολική διαφορά των τερμάτων, με τον Αετό να παίρνει την τέταρτη θέση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή για να ανοίξουν το σκορ. Στο 21' μετά από εκτέλεση φάουλ του Πετρουζέλλη από πλάγια, ο Καπταγιάννης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παλαμουτσής έχασε μοναδική ευκαρία σε τετ α τετ αφού το ψιλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Μαρκό έφτασε μια ανάσα από το 0-1 με τον Τσίκλο να έχει διπλό δοκάρι μετά από κόρνερ του Γκεμίση και κεφαλιά του Λαμπρόπουλου την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουμπάς.

Στο δεύτερο μέρος ο Αετός μπήκε πιο ψυχωμένα στο γήπεδο αναγκάζοντας τη Μαρκό στα πρώτα λεπτά να οπισθοχωρήσει. Στη συνέχεια το παιχνίδι "άνοιξε" χωρίς όμως τη μεγάλη φάση, μέχρι το 83' με τον Αλαγιάνη να σουτάρει έξω από την περιοχή και τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καραστέργιου, ο οποίος πέντε λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο σουτ του Σεφουλάϊ το οποίο κατέληξε στην αριστερή του γωνία με το τελικό 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, ο Άρης Πετρούπολης νίκησε 1-2 τον Ιάλυσο παίρνοντας την πρωτιά στον 8ο όμιλο και ο Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου επιβλήθηκε 0-3 κόντρα στην ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακός.

Οι συνθέσεις:

Αετός (Διονυσάτος): Κουμπάς, Τοπάλι, Καλαφάτης, Κριπιντίρης, Καπταγιάννης, Παλαμουτσής (85'Καδής), Τσομπανέλλης (70'Αλαγιάννης), Πετρουζέλης, Μιχαλάκης, Σεφουλάι, Λαπράκης (90'Βόϊκος).

Μαρκό (Τσιγκούλης): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Φλώρος, Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Τσίκλος, Βασιλειάδης (65' Σουλελές), Γκεμίσης (73' Παλαιοπάνος), Σαχσανίδης, Μακρίδης (65' Χούσα), Πικουλης (87' Ιατρου)

7η αγωνιστική

apotelesmata-mparaz-2021-22-7hagonisitki.jpg (770×135)

Τελική Βαθμολογία

7h-agonistikh-vathmologia-mparaz-2021-22.jpg (770×291)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey