Νίκη για την Α.Ε.Ρ. Αφάντου στην πρεμιέρα κόντρα στην Ελλάς Σύρου

14/05/2023 - 17:11 Τελευταία τροποποίηση στις 14/05/2023 - 18:24

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία των μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική η Α.Ε.Ρ Αφάντου επικράτησε στην έδρα της 1-0 απέναντι στην Ελλάς Σύρου και αφιέρωσε την νίκη στον αείμνηστο πρόεδρο της Τσαμπίκο Νικολή, που έφυγε από τη ζωή πριν δύο ημέρες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ροδίτες ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Φερεντίνο, ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης έπειτα από γύρισμα του Κορλού.

Στη δεύτερο μέρος το σκηνικό αντιστράφηκε με την Ελλάς Σύρου να είναι πιο επιθετική, ωστόσο oι γηπεδούχοι είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους της, φτάνοντας στην αντίπαλη περιοχή κυρίως με αντεπιθέσεις. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την Α.Ε.Ρ.Α. να πανηγυρίζει τους τρεις βαθμούς, κάνοντας έτσι ιδανικό ξεκίνημα στους αγώνες μπαράζ.

Οι συνθέσεις:

Α.Ε.Ρ. Αφάντου(Π. Μπεκιάρης): Τσάβαρης, Κορλός, Μακρυδημήτρης, Αθανασίου, Λυκοπάντης (63' Τομόρι), Αρφαράς (61' Κιοσσέογλου), Φερεντίνος (84' Σπαχίου), Νικήτας, Ρούσσος, Σταματούλας, Χατζησάββας (84' Φυλακουρης).

Ελλάς Σϋρου(Κ.Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Οικονομόπουλος, Έντσεφ, Σταμούλης (13' Παράβαλος), Λαλάς, Ογκνιάνοφ, Παυλόπουλος, Σκούπρα, Κολλιάκος, Περιάλης, Μπακατσέλος (46' Μανουδάκης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey