Πανηγύρισε στο 94' ο Ηλυσιακός

14/05/2023 - 19:49 Τελευταία τροποποίηση στις 15/05/2023 - 15:00

Ύψιστης σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Ηλυσιακός στην έναρξη των μπαράζ της ΕΠΟ αφού μετά από ένα συναρπαστικό ματς επικράτησε στο 90+4' του Αστέρα Βάρης με 1-0 και έκανε καλό... ποδαρικό στην διαδικασία.

Οι κιτρινόμαυροι που ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο που τους δίνει τη δυνατοτητα να κοιτάξουν με περισσότερη αισιοδοξία το ματς με την Ελλάς Σύρου την Πέμπτη.

Στο α' μέρος ο Ηλυσιακός ήταν καλύτερος από τον Αστέρα, με τους φιλοξενουμενους ωστόσο να έχουν τη φάση να προηγηθούν στο 13' όταν η κεφαλιά του Καλλιμάνη μετά από σέντρα που έγινε πέρασε μόλις άουτ. Στο 16' ο Μαρινάκης μπλόκαρε το σουτ του Λέκκα, ενώ στο 19' ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων, το οποίο το πέτυχε ο Λέκκας με κεφαλιά μετά από υπόδειξη του α' βοηθού για οφσάιντ. Στο 41' ο Κασσιανος έκανε το σουτ από την περιοχή όμως ο Μαρινάκης έδιωξε και πάλι, ενώ στο 44' ο Τσέργας έκανε το σουτ με τον Μαρινάκη να δηλώνει παρών και ενώ στην εξέλιξη της φάσης οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν πέναλτι για χέρι. Στο 45+1 στην τελευταία φάση του α' μέρους ο Χριστόπουλος έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Μαρινάκη.

Στο β' μέρος ο Ηλυσιακός απείλησε στο 52' όμως ο Ρέτζο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαρινάκη που μπλόκαρε την κεφαλιά του πρώτου μετά το φάουλ του Μαρίνου.Στο 62' ο Αστέρας βγήκε στην κόντρα με τον Καλλιμάνη να ''σπάει'' τη μπάλα στον Μπεχαράι που έκανε το σουτ όμως ο Μπαλασάκης μπλόκαρε. Στο 69' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Χρονη για χέρι εντός περιοχής του Ηλυσιακού, για να φτάσουμε στο 81' όπου το σουτ του Μαρίνου πέρασε άουτ.

Στο 89' οι πρωταθλητές ΕΠΣΑΝΑ έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μπάρε.

Και ενώ όλοι περίμεναν το ματς να λήξει ισόπαλο ο Δημήτρης Κασσιανός είχε διαφορετική άποψη αφού με ένα τρομερό φάουλ στο 4' των καθυστέρησεων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρινάκη και τους φίλους του Ηλυσιακού στον 7ο ουρανό.

Νωρίτερα η Α.Ε.Ρ. Αφάντου νίκησε 1-0 την Ελλάς Σύρου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης) Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρακευόπουλος, Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι, Κασσιανός, Τσέργας (79' Γαλημίτης), Ανχελ (73' Κάρδαρης), Μαρίνου, Λέκκας (88' Νικολόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης) Μαρινάκης, Ερρίκος, Κοφσανίδης, Νικολακόπουλος, Μεϊμαρογλου, Μπάρα, Μάγγος, Χριστίνης (46' Μπεχαράι), Μπελαβράκης (73' λ.τρ. Γκέργκι), Καλλιμάνης, Ντούλιας (61' Νιούμαν)

Τα αποτελέσματα:

Α.Ε.Ρ.Α-Ελλας Σύρου 1-0

Ηλυσιακός -Αστέρας Βάρης 1-0

Πυθαγόρας- Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου 3-0 α.α

Βαθμολογία

Πυθαγόρας 3 3-0

Α.Ε.Ρ. Αφάντου 3 1-0

Ηλυσιακός 3 1-0

Αετός Λουτρών 0 0-0

Ελλάς Σύρου 0 0-1

Αστέρας Βάρης 0 0-1

Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου 0 0-3

Πηγή: soccerlive

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey